Nuffnang Gadget

March 7, 2011

Ambik Gambar Semata-mata Nak Bercontest....

semalam terbaca pasal Mama Zakwan ambik gambar sebab nak join contets... alycia pun sama gakk hikkk.... bila carik-carik gambar nak join contest takde... mulalah bising-bising kat telinga laki suruh ambik gambar ... nasib laki layan jer pangai bini dia ni...

... ni kengkonon nak hantar Contest Aku dan Buaian yang Nana buat tu... tapi Adam tutup muka pulak... tak jadi...

... terus hantar picca mama yang posing sorang-sorang ni hehe...nasib kat dalam umah ada buai ... nak posing-posing kat taman tak sempat...

... ni nak hantar contest apa pulak ni... Oh, Aku & Cardigan bole kot hehe ...

 
 ... ni mana tau kalau-kalau ada Contest Ibu dan Anak Serasi Bersama hikkk ...

... ni berangan nak hantar kat Majalah Intrend ... mana tau kot-kot bole terpilih picca camni kan hehe..

nasib lah en ajip nak layan perangan bini dia ni... tengkiu very much papa... muah muah...


12 yang komen:

Fadzillah Kamarudin said...

syok la kalu dapat hubby yang sporting...leh mintak tolong amikkan pic...
kita segan nak suh hubby amik pic posing2 ni...
selalu guna pic ngan adik2 or ngan anak2...
tangkap sendirikla...
heheh...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

jeles tgk mama mcm kakak je..huhu
sgt comel dear!!!!

aih hubby ku ikut mood ada masa rajin dia layan bergigam..
ada masa..malu lar itu lar..eiiii rasa nak cekik2 je hehehe

mummy_ayu said...

rajin cik hubby layan nak posing2 nie..
kalu ayu, harapkan Ian dah sekarang..
he he he...
lama tak join contest..

Cute MuM said...

samalah kita..
mesti nak amik gambar untuk join contest..
yang jadi mangsa..
suami lah..
huhuhu..

Farra Dhelina said...

ewahhhh..very the seportinggggg...

mekchu said...

sah sah juri tgh pening... hahahaha..

Nana said...

hahaha
sama la kita
penah wat entry ni juga

LyNn HaMzAh said...

rajin betul la korang sekeluarga...hehehe...

ieda said...

hahahah semuanya sesuai .. kira memang lah nie kalau masuk nie :)

bee said...

amboi comey nyer awk dan baby tu suka...

linda johor said...

nak tanya....kat area mana u beli buai ni...dah merata cari tak jumpa...sgt2 menarik

linda johor said...

@linda johor

kalo ada email kat saya ye adk_0512@yahoo.com.sg

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com