Nuffnang Gadget

March 28, 2011

Apa Bau Wangi Ni....

ni kejadian petang Jumaat ... balik kerja, masuk dalam rumah tetiba bau wangi... hati dah seram ... tetiba rasa seram sejuk.... tengok kat ruang tamu senyap ajer... tapi tv terpasang ... bila masuk bilik tetiba nampak....
;
;
;
;
;

-- taburan bedak di lantai --

siapa punya angkara ini ??? tak lain dan tak bukan adalah ....
;
;
;
;

-- Adam Zikry ... tengok-tengok dengan rasa tak bersalah ajer duduk kat bedak tu... dah macam Zombi dah mama tengok ...

huhu... rasa nak pitam balik kerja nampak macam tu... baru rasa nak baring-baring kejap sambil tengok tv, dah kena buat kerja bersih lantai huhu... sob sob ... sebenarnya pengasuh Adam ada hal petang Jumaat tu.. so dia mintak excuse nak half day... so, mama cecita dengan papa, terus lah papa cakap dia try cakap kat bos... so, bos kasi papa halfday ... bila Adam tinggal dengan papa, papa penat layan Adam... terus papa tetido... dan Adam terus lah buat project mewangikan bilik mama huhu....

kalau macam ni, biarlah mama yang cuti jaga Adam... mood emo jap kat papa huhuhu...

a.L.y.C.I.a

12 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

mmg clever boy..sbb org kata anak buat hal sendiri ni mmg pandai hahahha....tu lum cik kyra lagi abis patah lipstik mama ..dia buat conteng...hihihi

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahahaha adoiii..
ok la yang..xyah spray perfume..adam dh tlg wangikan..

thanx adam ;p

mama2 mmg memang slalu emo ngan papa2 huhu..sllu jg emo sbnarnya..

LyNn HaMzAh said...

habis la bedak sebotol mcm nie...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

tu dia dah dapat tangkap ape yang adam buat, sama lah cam balqis kalo senyap2 nyorok mesti ada koje yang dibuatnya...

♥siEha♥ said...

hai zura...lame x comment here..

wangi semerbak la satu rmh cam nie...
blh emo skjp oo klau blik keje tgk kejadian nie...hehehe

Mama Gee said...

adoyaiiiii....jenuh nk mengemop tu yaa...heheehe buat muka tak bersalah je dia...

shah-kayrul said...

suspen jer baca tajuk entri nie...dah seram sejuk dah tadi...rupernya kes bedak...hehehhehehe

ieda said...

adoiii sabau2 ekekek .. jenuh nak basuh tuu

~ Mama Adam Zikry ~ said...

Adlin :
huhu b.. terlbih clever ni b ..

pinky_momma:
haah.. emo jap.. br jer tinggal dgn papa 1/2 hari jd camni hihi..

lyn :
bedak papa dia je yg dia suke ambbk.. lantak lah papa beli bedk br..

anje :
btul2.. diaorg ni kalau snyap ada jer lah projek kan..

siha :
mlm2 bau wangi cam seram pulak hehe..

~ Mama Adam Zikry ~ said...

mama gee :
terpaksa mama jd bibik jap mop lntai huhu..

shah :
hehe.. saspen ekk..

ieda :
huhu, mmg jenuh kak..

aTy _faRed~ said...

hihi..comel sebenanyer walau pon teruji sikit kesabaran tu..:)

mekchu said...

adoiiii dadam.... *pengsan....

gitu lah kalo tnggal ngan papa kan.. jaga anak pun bleh lolap... huhuhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com