Nuffnang Gadget

March 17, 2011

Besday Bash Adam - Part 1

besday bash yang dah lama rancang.... actually besday Adam jatuh pada 18/2 ... tapi disebabkan nak tunggu Acu Adam balik cuti time cuti sekolah, so di pospon lah sampai bulan 3... dan secara rasminya kami telah celebrate besday Adam pada 13 Mac 2011 yang lepas... tapi mintak maaf yer kengkawan sebab tak di war-warkan... alycia buat untuk family dan kawan-kawan terdekat ajer... yelah, 1st time nak buat besday adam ramai-ramai camni... blum sedia lagi nak panggil reramai hikhik... ni pun rasa macam neves-neves ajer... rasa macam jadi mak pengantin lak hehe...

--- banner besday ---

oh ya, lokasi yang telah di pilih adalah Power Bowl Cafe, Alamanda Putrajaya... ni pun dulu teringat sebab Mama Tisya pernah buat besday Tisya kat sini... survey harga dan terus booking...

dan tema in that day = Mickey Mouse ... yang dewasa kena pakai Merah @ Hitam yer (kan color Mickey Mouse tu hehe)..

--- ini goodies hasil dari mama besday boy ---

--- besday kek yang ditempah dari E-Car ... nanti alycia buat review pasal cake ni ---

--- menu adalah nasi goreng cina + chicken wing ---

--- muffin pun ada ---

--- kanak-kanak berbaju Mickey Mouse ... comey ajer kan hikhik ...

start pukul 2 ... tapi ramai yang tak datang lagi... so, time ni tuan rumah + family ambik kesempatan menjamu selera dulu ...

--- besday boy yang kelaparan ... takpe, bagi dia makan dulu ---

--- see, Adam seronok kawan-kawan datang ---

--- gambar wajib mama besday boy dan besday boy ---

okay, pasni kita cerita pasal potong-potong kek pulak yer ... sebab laki sendiri jadi photogh, so terlebih banyak sangat gambar... juling mata nak pilih ... tapi save sikit sebab dah tak payah hire photogh kan hehe...

a.L.y.C.I.a

10 yang komen:

:: noremy bte rahmat :: said...

wah beshnyer......

nape tak ajak?

pa pe pun,hey bzday to ur son...

Nana said...

ni kt alamanda ke??
tengok mcm kat tisya nye sebeday dulu
nk gmbo lagi cpt2

cantekk said...

bebeday dadam..
mama kata nk bg dadam lg patblas adik...
ske tak?? =D

Puteri Mona said...

mana gamba mak anak banak??? ehehhehe

MaMa CyDa said...

adam dah bujang dah skang ek ... pasnih mintak mama adik plak tau .. bleh wat kawan kat umah tuh hu3

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

amboi adam encem...alycia harga okey ke kat sana inbov2 lin la mmg tgh mencari location party tuk kyra may ni hehehhee dok pening pk nk buat kat mana ..kat umah mmg tk larat dah hehhee

Nad @ MamaZakwan said...

cam meriah jek..nk tgk gmbo lagi! :)

SyaNa said...

best kan arrange bday anak
aku ni bday anak bulan 7
tp gedik da planning :p

Farra Dhelina said...

mcm best je celeb kat sini..bape rm ek sis??

mama tisya said...

kt sini senang nk wt busday party..tpmt beso

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com