Nuffnang Gadget

March 17, 2011

Besday Bash Adam - Part 2

okay, now citer pasal potong kek pulak... sebelum tu tayangkan dulu besday cake yang ditempah dari E-Car ni... memang ramai yang kata sedappp dan cantikk... nanti alycia citer details ekkk pasal cake tu...

-- dah ready letak lilin 2 = 2 tahun la --

ada satu insiden yang klakar masa nak potong kek ni... oaky, bila dah hidupkan api kat lilin tu, belum start nyani lagi Adam dah tiup... tak sabar-sabar Adam ni... pastu pasang balik lilin... pastu nyanyi ramai-ramai, pastu suruh Adam tiup.... bole Adam cakap " Dahhhhhh...".. maksudnya tadi dia dah tiup lilin lah hehe... smua orang gelakkan Adam... alih-alih mama yang kena tiup huhu...

--- time ni Adam tengah blur sebab diri depan kek .. pastu budak-budak ramai sebelah dia ---

--- time nak tiup lilin ... tapi sebenarnya Adam takmo tiup sebab tadi dia dah tiup... kenalah mama tiup ... tacing lah pulak time ni sebab rasa anak dah besar dah huhu ---

--- ok, ni nak potong cake ... suka ajer Adam potong kek tu  sebab ada gambar Adam ---

--- besday boy with the cake and belon Mickey Mouse ---

memang terharu sebab 1st time buat acara camni ramai-ramai... seronok sangat tengok anak hepy ...

--- okay, posing ramai-ramai dengan besday boy ---

tapi memang susah nak ambik gambar bertiga bila laki sendiri jadi photogh... nasib ada husben Tini tolong ambikkan ... 
--- tadaaaaa... picca kami bertiga... opsss, ada Hanna nyelit kat situ sebab ayah Hanna yang tolong snapkan hehe ---

okay, pasni sambung pulak dengan picca posing-posing with kengkawan... kata blogger kan... posing2 tu dah jadi acara wajib... okay, stay tune .. Mon, sabar yer... picca kau kejap lagi sebab kau tetamu terakhir hehe...

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

rasa mcm nak anak kecik slalu kn yang.. =)

adam b a gud boy k..
kalau ada org kaco mama adam..
adam seligi dia..gntikan papa hehehe

SyaNa said...

tempek gambar byk2 ek
aku tgh suke tgk gambar bday anak org
kot2 bleh amik idea dr situ :-)

mekchu said...

najmi ada baju mickey kaler merah hitam masa beli kat disneyland thn lepas x pakai2 lagi sbb besar.. tp skang bleh dah kot.. kalo dijemput hari tu, mesti sedondon sangat... (ayat masih sentap)

My Aisy said...

best...adam dah besar dah...

CatlinaFly said...

happy besday dadam...e-ein belum potong kek lagi...belum jumpa kek yang sesuai hehehe...

Farra Dhelina said...

meriahnyaaa

Tini said...

ZURR... crop aje uang mua makcik senah tu.. ahahah sibuk aje.. adehhh

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com