Nuffnang Gadget

March 1, 2011

Bestnya Dapat Gathering With X Opismate...

ni cerita Sabtu lepas... dapat join gathering dengan x opismate... X opismate ni maknanya semua yang dah keluar dari opis lama alycia dulu... so, dia orang pakat-pakat wujudkan satu kelab dan buat gathering... sebenarnya x opismate alycia dulu kat Serembaun... opis yang Mekchu kerja tu... tapi bila alycia keluar dari opis tu, baruMekchu  masuk... memang alycia tak pernah kenal Mekchu pun sebelum ni... tapi blog yang temukan kami... sebenarnya bukan nak cerita pasal Mekchu ... tapi nak bagitau Mekchu nanti bila Mekchu dah keluar dari opis Mekchu, baru bole join kelab ni hehe... eh, Viruspadu pun opismate alycia dulu jugakkk.. saje nak bagitau sebab dia femesss ma... setaraf RedMummy dah dia ni ...

 Lokasi gathering telah dioffer oleh tuan rumah sendiri = Kak Poaidi...Kak Poaidi  ni memang terer bab-bab masak... sanggup tak makan kat rumah semata-mata nak makan mee kari dengan nasik lemak...

... siap ada 2 bijik kek lagi sbg merasmikan kelab ini ...

Kehadiran memang menggalakkan... Hampir semua yang dijemput datang ... tapi memang siyesss lah alycia cakap...nampak sangat dah lama tak turun Seremban ... I'm LOST ... nasib ada yang sudi eskot jemput kat mana-mana huhu...

... baju tee merah tu tuan rumah... yang ni grup anak dah besar-besar ... senang bergosip2...
... ni grup yang ada anak kecikkk ... sibuk dengan anak ... with kak Nani...

gathering ni bukan setakat makan-makan ajer... siap lantik AJK bagai... pastu rancang acara untuk next gathering pulak... nak buat kat mana... yuran berapa ringgit sorang... smua kasi clear ... 

 ... ni lah Presiden Kelab... secara rasmi dilantik sebulat suara ...

memang best ada gathering camni ...walaupun semua dah tak seopis, tapi semangat setiakawan tu tetap erat... tu pasal boleh tertubuh Kelab X UPTM ni...

... Puan Norliza... antara wakil Putrajaya yg hadir... terus lantik jadi Penasihat hehe...

... alycia with Sis Liza dan Rohayati ...

... walau  pun dah tak seopis, masih bole gurau2 camni ...memang alycia sayang sangat dengan X opis alycia ni... tapi demi kerjaya, terpaksa lah bertukar jugak kan ke Putrajaya ...

semoga perjumpaan macam ni akan tetap diteruskan ... Mekchu sok-sok kalau dah naik pangkat tukar Putrajaya, bagitau alycia cepat-cepat... bole register kat grup ni cepat-cepat hehe... alycia  dah jadi Seksiteri opsssss...


6 yang komen:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

best kan dpt gather cmni..kecik je alycia..memang ler hot mama kan..
bile geng2 blogger mama2 nak gather plak nih huhu..
sape nak arrange? ;p

Nana said...

eh baju kita sama lah hehehe
kita pakai arini g opis

ieda said...

waaa best2 .. paling x menahan bila tiba time makan kan .. semua ada ekekek

MaMa CyDa said...

ehhhh ... aku cam nmpk Roha jek tuh hu3
datang semban tak g tau pon ... leh singgah umah aku hu3

MaMa CyDa said...

ehhh lupe gtau ... aku tag join GA tau ...

mekchu said...

hahaha.. ada statement last utk mekchu di situ..

dgr jugak ada gathering x-uptm.. tp mcm tak paham sgt.. lagi pun badan penat ber ping pong pagi tu..

apsal tak bg tau ada kat sban.. bleh jumpak2 dulu.. tak pun bleh dtg awal skit tlg sapot mekchu main ping pong..

presiden kelab adalah yg terbaek!! mmg tak salah pilih dia.. & tuan rumah adalah paling sporting..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com