Nuffnang Gadget

March 8, 2011

Entry Meraih SImpati...

huhu... menciii tawwww.. harini nak buat entry meraih simpati ni jugakkkk... untuk siapa??? ofkos lah untuk en ajip... sebab bini dia ni dah kemaruk tengok Durian Pancake yang Mekchu duk sibuk citer kat blog dia tu huhu... dulu Mekchu dah buat entry dah... tapi rasa macam bole tahan lagi... tapi harini buat lagi... siap ada pengikut-pengikut Durian Pancake lagi... memang tak bole tahannnnnnnnnn... 

... korang bole tahan tak tengok kemulusan durian pan cake ni huhu ...

Papa... jom gi Mid Valley... nak beli durian pancake.... anggap ajer lah bini mu ini mengidammm huhu... nak jugakkk... nak jugakkkk...

... picca yang langsung tak bole tahan ... kempunan aiii tawww... picca kopipes dari tuan blog Durian Pancake...

Papa, next wik kita ke Mid Valley yokkkk (buat aksi manja-manja skitttttt) ...


8 yang komen:

Kancilbiru said...

ha ah la..mekchu bikin KB pun marah..mementang kita puasa...ditayang2 durian pancake tu..ekeke

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hukhukhuk..sedapnye alycia..
meleleh~
petang2 hujan cmni..aih saje je wat entry makan2..laporrr

mummy_ayu said...

meh turun MV meh..lunch ngan kitaorg....cedap tau durian pancake nie..saja tambah2...he he he

Mamaleesya said...

salam kenal...cedapnye durian

Ogy said...

ni kali ke 2 tgk org post durian pancake ni....tak minat durian..tp tergude je tgk kegebuan pancake tu...

mekchu said...

hahaha.. tuh diaaaaa.. entry bercumbu rayu dah keluar... kalo en.ajip tak tergoda tatau laaa..

wei ajip, baek ko bawak binik ko gi mv mggu ni.. ini adalah paksaan.......

mcm nak buat entry lanjutan durian pancake :)

Faizaharis2 said...

ishkkkkkk3..... kt sini punn ceta pancake duyan gakk?? wahhhhhhhhhhhhh..... ok skang jugak saya terbang g MV...

LyNn HaMzAh said...

sedap ker eli durian pancake tu?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com