Nuffnang Gadget

March 25, 2011

Filing-filing Kat London...


tengok picca kat atas tu... harini alycia feeling-feeling kat London ... nak tau sebab apa?

tadaaaaaaaaaaaaaa....
;
;
;
;

-- sebab dapat FM London --

alah, FM London yang menang Mama Tisya FM London Giveaway dulu... tak sia-sia buat assignment time tu... suka-suka... tengkiu Mama Tisya... mwahhhhhh...

eh, minggu ni ada 3 FM baru dapat ...


Selain FM London dari Mama Tisya, ada lagi 2 ... 1 FM Sabah dari Geng Merayap = CT yang baru balik kursus kat Sabah... lagi 1 FM Bandung, Indonesia dari my Lady Boss yang pergi holi holiday kat sana... seronoknya dapat FM ...

nanti alycia update hadiah contest yang dah dapat... ada dapat FM jugakkk... jangan jelesss hehe...

seronokkan bila dapat FM dan orang tau kita pengumpul FM...

hmmmm, korang kalau gie holi holiday jangan lupe beli 1 untuk alycia tawwww... opssssss...

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

MiSsZ said...

comei2.. missz baru nak berjinak kumpul fridge magnet.. sebelum ni kumpul keychain.. nak jemput tengok koleksi missz.. http://missz84.blogspot.com/2011/03/keychain-yang-sangat-menarik-jom-tambah.html

kalau de nak bagi sumbangan keychain, sngt dialu2kan..

mama tisya said...

lega dh smp....yg fm bandung tu kita pn ada dpt dr opismate br blk holiday

~~@lyci@~~ said...

misz :
wow, byknya koleksi keychain dia.. suke2.. nnt kt xchange yer ;)

mama tisya :
br dpt tadi.. terus upload kat blog hehe... smgt lah katakan hehe..

MiSsZ said...

hehe.. ok2, nanti kite exchange yer... koleksi keychain alycia mana? uploadla gambar gak..

Nana said...

heheh
sama..dapat gak fm london tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com