Nuffnang Gadget

March 4, 2011

"Kata Kau..."

Kata KAU.... Apsal tetiba pulak ni sibuk dengan Kata KAU....
;
;
;
;
;

Sebenarnya alycia menang Saguhati GA Kata Kau - By Edy Zaidi ...


Tengkiu kat Nana yang bagitau pasal ni... semalam bz skittt... kena masuk 4 miting dari pagi sampai petang... Senarai penuh result kat SINI ...

Walaupun tak dapat menang hadiah utama Rayban tu.. tapi suka jugak sebab dapat ni...

... Little Trees Air Refreshener setiap seorang...

Dan lagi satu, alycia dapat hadiah penyertaan Contest Nama Baby Saya ... hadiah tak tau, tapi penganjur suruh emelkan details...terima kasih yerkk puan penganjur ... Tengok kat SINI... 

Walaupun bukan pemenang utama, alycia share jugak kat sini entry yang alycia hantar untuk Contest Nama Baby  Saya tu...


Adam = Nama Ikutan Nabi
Zikry = Ingatanku, Kenanganku

Siapa Yang Memilih Nama Ni?

Sebenarnya kami selalu berangan kalau ada anak lelaki nak panggil Adam... kalau anak perempuan nak panggil Aisya ...akhirnya rezeki kami mendapat anak lelaki ... Adam memang dah pilih... lepas tu yang Zikry tu hasben alycia yang pilih ... sebab kami nak ada gabungan nama yang ada huruf  A dan Z... sebab A adalah untuk Ajip (suami alycia) dan Z adalah untuk Zura (alycia) ... dan akhirnya kami telah bersepakat memilih nama anak kami Adam Zikry ... tapi sebelum komfemkan, kami carik dulu makna Adam Zikry tu... dan maknanya adalah makna yang baik... Alhamdulilah ..

Kemenangan pertama dan ke-2 Mac 2011 (eh, hadiah penyertaan menang ke..  tak kisah lah, dapat hadiah tu menang lah kan hikhik...)

Kemenangan ke-6 dan ke-7 tahun 2011 ...


7 yang komen:

Cute MuM said...

tahniah menang...

jom lah join boling tue.. kalo kompom nak join bagitahu ye.. nak budjet orang untuk book lane..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/02/kejohanan-bowling-bloggers.html

*azni* said...

tahniah alycia..

LyNn HaMzAh said...

tahniah...rezeki tu...

Nia said...

wah,..tahniah dear! rezeki murah ni :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tahniah dear!

murah rzeki mama nih =)

mekchu said...

wah... menang lagi? dan lagi?

Farra Dhelina said...

taniahh

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com