Nuffnang Gadget

March 3, 2011

Kawanku LIVE @ WHI ...

 wahhhhh.. harini alycia nak bagitau ... alycia bangga dengan kawan alycia ni... siapa lagi kalau bukan salah sorang geng merayap jugak = Puan Tinihani ... alah, tokei yang jahit felt tee tu ... tak ingat??

... alah, yang jahitkan tee JIWANAKAL Adam ni ...

... yang jahitkan apron alycia ni ... tu yang rajin masak tu  ...

harini pagi-pagi dah kepoci kat emel cakap jangan lupa tengok dia LIVE kat WHI harini ... amboi, glamer kawan aku ... siap LIVE lagi ... kat ofis memang ada TV... tapi macam tak best la kan nak tengok belum waktu rehat... so, layankan ajer la free live streaming ni ...

... inilah dia TINIHANI tu ... tapi asyik tak pandang kamera ajer dia .. susah betul nak capture time dia betul-betul pandang kamera...

... ni masa morak-borak pasal felt tee tu... kelasss kau.. sambil bercakap sambil menjahit... tadi sempat jahit romper tulis WHI ...

... ha, ni baru betul-betul pandang kamera ... ambik kau.. buntang lagi mata kau Tini haha ...

apa-apa pun congrats tu u babehhhh... tumpang seronok kejayaan kengkawan... sentiasa support kengkawan kan ... kalau nak suruh mak tolong promote-promote kat blog ni pun boleyyy ahakkk... jangan lupa bagi brooch Fatin Liyana yerkkk hehe...

Bagi sesiapa yang nak berkenalan dengan Tinihani... nak tempah felt tee kat Tinihani... nak mengikuti kelas jahitan Tinihani... bolehlah ke Blog Tinihani ... macam-macam ada!!


7 yang komen:

Puteri Mona said...

caiyok!!! :)

mekchu said...

vavavava vanggggggaaaaaa.... tahniah yeee..

Edy Zaidi said...

nak masuk TV gak..huhu

chugie said...

a'ah.. td sy pun tengok die kat WHI.. cntik hasil kerja dia.

ieta said...

Ahak! Masuk tv sebab hobby beb! So mana satu?? Hobby atau tuttttttt???
Tahniah beb...tumpang bangga tu...

Nad @ MamaZakwan said...

saya tgk gak siang tadi..hehe..

TiniHani said...

hahah zur.. kelas kan entry ko... apa pon thanks babe... nnt kita jumpa semua ok.. hikss

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com