Nuffnang Gadget

March 11, 2011

Kenduri Mc D...

semalam punye citer... ni semua gara-gara bos besar takde... bos kecik pun takde... memasing time tu pulak teringin nak bekfast dengan Mc D... terpengaruh dengan iklan punya pasal.... tengok-tengok kat Internet... pastu tulis order... pastu terus cabuttt pergi beli.... balik-balik terus hidang di atas meja.... tadaaaaaaaaaaaaaaaa....

... siap sedia dengan hidangan Mc D masing-masing... eh, kat sini aku sorang jer mak dara... yang lain tu anak dara.... opssss, apa motip lak cakap camni hehe...

... ha, ni baru complete 6 orang yang mengorder Mc D... yang hujung kanan dengan hujung kiri tu mak dara... yang lain anak dara... opssss, tercakap lagi skali hahaha...

pastu bila dah time nak makan, bole pulak cakap ... eh, apsal roti ni keras sangattt ... pastu bole pulak cakap... makan dengan jem anggur lah... tengok kat TV camtu hahaha....pastu ada pulak yang order lain dapat lain... tapi abis jugakkkk hahaha...  mati aku kalau budak-budak ni baca entry aku... yelah, dah memasing tekak melayu pagi-pagi makan nasik goreng, roti canai, cekodok.... tetiba nak makan Mc D, haruslah kejutan budaya kan hahaha... gelak aku...

... tuan blog nak interprem dengan apa namanya ni ... alah, lupa sudahhhhh.... jap-jap nak google.. haaa, Hot Cakes with Sosej ...

seronok jugak kan sesekali camni kan... 

... sambil makan sambil gosip ...layannnnn...

eh korang, lepas ni nak order apa lak... KFC mauuu haha...

8 yang komen:

cantekk said...

best betol la...
heven kan smlm =D
(mati la bos2 kecit bace)

oh, lpas ni tamo dah
xlarat la bekpes cenggitu, penat!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wah bestnye makan berjemaah cmni..
psst bergosip lagi x menahan huhu =)

ita cutevirus said...

alycia,
family breakfast pon sedap..
hikhikhik..
ita paling suke hash brown die..
mabeles...

ayu sleeping said...

wah sis...meriahnye....nak cikit leh...cam sedap je

chugie said...

cedapnye kenduri MCD...nak lah jugak!

Aleyn said...

Tak pernah merasa lagi...tekak ni asyik nak pekena bihun goreng jer...dengan sambal byk2....hantu sambal la katakan

Nana said...

tersangat lama
xbekpes makan mekdi ni
tp kira jrg2 pon amek bekpes

Eryqca Pacifico said...

Pasni kiter lunch pizza plak..tapi kene tunggu lak bos2 besar dan kecik takder mcm haritu ekk..awww..!!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com