Nuffnang Gadget

March 10, 2011

Koleksi FM ...

rasa-rasanya ramai dah blogger yang tayangkan koleksi FM masing-masing kan... alycia pun salah seorang pengumpul FM jugak... kalau pergi mana-mana mesti beli FM untuk kenangan ... pastu kalau ada member pergi outsation ker, pergi bercuti ker... wajib kirim...

... nilah kesemua FM yang ada... tak banyak lagipun... tengok korang punya lagi banyak... tu model tak berbayar... mama sibuk nak ambik gambar FM... dia sibuk posing kat situ...

jom kita zoom skittt...

  • FM London - ni beli sendiri ... yang betul2 punya FM London tunggu dapat dari Mama Tisya hehe..
  • Kuching - kirim kat adik pergi sana
  • Japanese Village - beli kat Bukit Tinggi
  •  Aquaria - beli time pergi sana
  • Paris - ni pun beli sendiri
  • Gajah - tu pemberian kawan yg bercuti kat Bali

  • Sarawak - kirim sepupu kursus kat sana
  • Borneo - kirim kat kawan
  • jam comey - beli sendiri
  • Colmare Tropical - beli kat Bukit Tinggi
  • Langkawi - kirim kat kawan
  • Orang Utan - kirim kat kawan
  • Comeron - beli time cuti kat sana
  • Bali - pemberian dari kawan yang cuti di Bali
  • Bukit Merah - beli time cuti di Bukit Merah
... ni FM nombor dari kayu... beli untuk Adam.. dengan harapan dia tak kacau FM yang kat atas-atas tu... slalu dia sepah2 kan yang ni ajer lah...

... Ipin ni pun Adam punya ... dia ambik pastu dia sepahhh... mama dia yang susun balik huhu...

Eh, Adam tak sepah-sepah ke FM ni... dulu masa kecik-kecik dia sepah jugak... so, yang koleksi tu semua alycia letak atas... tinggi dia tak sampai... ni bila dah tinggi skitt dah bole capai... kalau dia nak ambik alycia cakap takmo, ni mama punye... terus dia tak jadi ambik.... slalu dia sepahkan FM no tu dengan yang Ipin tu ajer...

korang penggemar FM tak... jom-jom share kat sini... lepas ni sape-sape yang nak bercuti bolehlah alycia kirim FM yer hehe... 

notakaki : ada lagi beberapa FM yang tak tunjuk.... 1 dari Filipina (member kasi), 1 dari Sarawak (menang GA Adlin) dan 1 lagi tengah tunggu FM London (menang GA Mama Tisya)... bolelah berangan tepi peti ais lepas ni.... berangan ada kat London hehe...


11 yang komen:

mama tisya said...

tgu FM london ye..hehehehe..nanti kita nk pos kita inform

Cute MuM said...

fm london n paris yang beli sendiri tue cute mumpon ada.. hehe.. berangan nak pergi sana...tapi tak tahu bila..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

huhu bestnya..sakan mama2 smua mengumpul FM..
sronok plak kan..dh jadi hobi..

cantik la alycia nye FM..
upin ipin tu kalau miqa tgk..huhu harus buat main..

mekchu said...

boleh smpai tu kalo dadam berdiri kan.. nnti bila dah bijak sikit, mesti dia tarik kerusi sbb nk panjat.. seberat2 kerusi pun larat tarik demi kepuasan nak hancurkan koleksi mama dia.. hehehe...

Nad @ MamaZakwan said...

oo, pasni bertambah la fm dr london ye, hehehe..best, best :)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

cantik FM upin ipin tu kalau dapat kat kyra sama gak la abis dia sepahkan...buat masa skang tkde la sgt kumpul FM ni sbb peti ais tk bape nk cantik huhuhu lama punya warisan turun temurun hahahha...

sahromnasrudin said...

wah!!! bagusnya awak nie..boleh dijadikan sebuah hobi kan kumpul FM nie..selain ia mengembalikan nostalgia

EiJa ZaQuaN said...

yup..skrg ni mmg dh jdk trend pulak ramai yg suka mengumpul FM..

eija pun slh seorang pengumpul FM..
kalau g mane2 msti nak beli FM..utk tambah koleksi sndiri..:)

firahadifa said...

wah wah wah.. byk tue.. kite x collect pon fm nie..

✿ etiey erywan ✿ said...

wah banyak juga alycia... dadam tak tarik2 ker?

Nana said...

hehehe
bez entry ni
sebab kita mgm suke kumpul fm
nanti tunggu dapat fm dari london dari mamatisya
baru nk wat entry pasal fm

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com