Nuffnang Gadget

March 15, 2011

Merah Itu Cinta...

ni tak ingat bila punya kejadian... memang lambat giler nak upload hehe... kebetulan time tu ada wedding sedara kat kampung MIL kat Kuala Pilah... dan alycia main rembat ajer ambik baju... ambik baju merah, tudung merah... Adam pun ambik T-shit merah.... malas nak pikir...

last-last bila sampai kat rumah pengantin, tengok tema = MERAH HITAM... mak aiiii, dah macam orang penanggah pulak orang tengok alycia ngan Adam... pakai baju ikut tema lah katakan hehe.... nasib ada mak mertua ku yang tolong-tolong kaver line... ikut ajer buntut mana mak mertua aku pergi hehe...

tapi sebenarnya kaler MERAH ni cantik jugakkan bila buat tema kahwin... menyerlahhh gitu... memang orang yang berani ajer bole pakai color merah ni ... lagipun merah kan orang kata kaler CINTA ... makanya time bersanding tu, makin marak-marak lah cinta pasangan tu.... itu andaian alycia lah haha...

... anak-banak tema MERAH ... adam tak pas lagi nak buat pece ...

... ni nak posing kat pelamin yang tema merah, hitam, putih ... English style ni ...

... pelamin ... siapa yang nak kawin tu bole tiru ni ... cantikkan...

... aip aipp.. tuan blog pun nak posing depan pelamin jugakkkk ...

... posing depan meja makan beradap .. masih tema merah, hitam, putih ...

... kereta pun ikut tema jugakkk... merah, hitam dan putih... siap ada sepasang teddy bear lagi... kat sini cepat-cepat aku lari sebab takut kang adam ambik bear tu huhu ...

so, sesiapa nak kawin... kot-kot ada adik-badik nak kawin... boleh lah tiru tema merah tu... cantik sangat ... adik alycia ada lagi 2 orang tak kawin.. tapi tak tau lah bila nak kawin... malaslah nak tanye2... pandai diaorang lah kan hehe...

korang dulu kawin tema apa... alycia tema  HIJAU PINK hehe... 

a.L.y.C.I.a

10 yang komen:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

merah itu sexy!

hehehe adam yer kes nak wat peace tu sama mcm miqa..
caiyok adam! =)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

aummmmm merah itu mengoda hehehhee..
amboi adam gelak sakan yea..cute tang buat peace hehhee
my bro in law wedding may ni tama warna tekois nk eja pun payah lagi nk cari baju sedondon warna tu...hehhe

Nad @ MamaZakwan said...

saya dulu tema merah gak :)
merah coklat

ieda said...

cute kan tema merah itam dan putih tuu .. akak suke .. kebetulan lak matching ngan alicia ya ekekke .. ok lah tuu :)

haa sib baik cepat2 lari kalau tidak sure bear tu adam nak :))

cik ayin said...

suka merah itam :)

Cute MuM said...

cantiknya..
dah macam pengantin jer..
hihihi..
jarang nampak orang kawin tema merah..
tapi kalo kena dengan kulit..
memang cantik..

Reen Azreen said...

yuhuuuu..acu tema silver, hitam n putih..get ready dr sekarang...ahaks..!

Farra Dhelina said...

kita merah maroon! :)

mekchu said...

hijau pink atau turqoise pink... alahai... tantek nyeeeee.....

tims said...

merah i loike..salam knal..
anyway saya folo geng jelajah blog ibu..sudi2kan terjah n folo sya..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com