Nuffnang Gadget

March 2, 2011

Promo... Promo ...

kasi promote laki aku hehe...
sesiapa yang berminat nak hire photografer... sila-sila lah yerkkk telefon no di atas...
tak pun bole tengok kat Blog Sorotan Lensaku ...

untuk wedding bole... pre-wedding bole.. post-wedding bole ... photoshoot bole...
untuk majlis-majlis macam besday party ker.. cukur jambul ker... smua boleh..
ni contoh customer yang hire en ajip untuk Besday Party...

kalau korang segan nak borak-borak dengan en ajip... bagitau ajer alycia.. no hal punyer..
kalau korang sendiri deal.. bagilah tau korang kawan alycia...
nanti bole bagi harga kengkawan hikkk...

6 yang komen:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wah bestnye yang..
ok ok nnt kalau ada wat event apa2..kite contact kamu ye =)

smga success slalu!

~ Mama Adam Zikry ~ said...

pinky mama :
tq.. apa2 nnt bgtau alycia.. harga kengkawan punye hehe..

Putri_Aizat said...

ok..best2...

Nana said...

pst..menang
http://danielzaidi.blogspot.com/2011/03/pemenang-giveaway-edy-kata-kau-v1.html

cantekk said...

wah...
taniah en.ajip
kzura nye marketing baek pnye..
ok gud,
bubuh la skalik pakej+harga

LyNn HaMzAh said...

cover area mana jer alycia?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com