Nuffnang Gadget

March 9, 2011

Seronoknya Ada Segmen Untuk Ibu...



semalam kan alycia join Segmen Blogger Popular = Encik Ben... dah entry alycia dah pun tersenarai dalam Blog Ben.. bole tengok kat SINI ... Ben kata dia buat segmen ni khas untuk kaum Ibu.. sempena Hari Wanita semalam... eh lupa nak wish kat korang...

"Selamat hari Wanita " pada smua... Hidup Wanita... Hidup Wanita (tetiba poyo macam nak berkempen kat DUN Merlimau haha)...

dan yang bestnya segmen Jelajah Blog Ibu kat blog Ben ni... harini dah bole kenal dengan kawan-kawan baru yang bergelar ibu .... see...

... ni smua kawan-kawan baru dari segmen blog Ben ...

dan di sini ..


Seronok kan ... sebab dpt kenal kawan-kawan baru... kongsi cerita... kongsi pengalam especially yang dah ramai anak... alycia memang suka baca tips2 atau nasihat yang baik dalam membesarkan anak... maklumlah, alycia ni 1st time mama... memang takde pengalaman langsung... Adam pulak makin hari, makin makin berkembang sel-sel otak (maknanya dah panjang akal... macam-macam perangai dia buat).. memang memerlukan tips yang baik dari korang semua, especially yang bergelar Ibu...

... tengok tengok... kecik-kecik dah pandai nak buli mama... tu yang nak share tips dan pengalaman dari korang tu hik...

jom-jom kita memeriahkan Segmen Ibu-ibu ni...





11 yang komen:

misza said...

kalau Adam ada adik nanti lagi teruk mama kena buli. ^_^

~~@lyci@~~ said...

misza: haha... rasanya camtulah kot..

Kyra said...

best kan alycia..kyra pon dapat kwn2 kaum ibu...best..slam kenal yer alycia..i folo u

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alycia: bestkan segmen ni..leh kenal ngan ramai mama2..suka!

psstt..mama cumil sgt mcm kakak2..tu yg adam buli tu huhu ;p

stay vogue mama!

✿ etiey erywan ✿ said...

wah dadam.. sepeseng eysraf. hari2 buli mummy nya

chugie said...

best juga ni kan?? bagus ada bende camni, bleh tambah kawan!

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

salam singgah dan folo blog ini...

semoga tuan belog ceria2 selalu ya

ayu sleeping said...

hehehe...assalamualaikum sis..mum

x sangka de name ayu sleeping dalam chat jom sembang...rase terharu lah....heeeeeee

MaMa CyDa said...

ada tag contest tuk ko .... :D

bee said...

hai terima kasih singgah blog bee yer..salam kenai2 bee dah follow awk tau !

Umie a'iesya said...

hye lyci :hehhehehhe...nice blog...zikry adalah comel!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com