Nuffnang Gadget

May 18, 2011

Alycia Besday Giveaway!!

TELAH TAMAT YER !!

-- INI ADALAH STICKY POST --
(entry baru di bawah yer...)


alhamdulilah... harini bertambah lagi usia Alycia... 
dan sempena besday Alycia harini, Alycia bermurah hati nak buat GA dan kongsi kegembiraan Alycia dengan korang smua.. dan sama-sama memeriahkan dunia blog ;)

nak tau lebih lanjut, klik :

a.L.y.C.I.a 

7 yang komen:

ummi hannaluqman said...

saya join ga....

http://ummihannaluqman.blogspot.com/2011/04/alycia-besday-giveaway.html

id: ummi hannaluqman

happy besday n ceria2 selalu......

MaMa CyDa said...

hepi besday zura .... sama besday ngan si kenit Arif aku ... hu3

sat g aku join ek .. nak masuk kelas dulu ^_^

adna^madhiha^ said...

join okeyy

http://nnazliana.blogspot.com/2011/04/alycia-besday-giveaway.html

Golden Rose said...

dah join....

id: Golden Rose

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/04/alycia-besday-giveaway.html

ieda said...

ermm nak joint lah .. sat nak terjah :)

Mama darwish said...

yeahh..mama nk join..


oh ya,pasal nk order tu,,just email mama,,bg detail nak design - Tema,warna,Nama yg nk letak k =)

PUTERA2PUTERI said...

assalam....
ieta join gak...


http://putera2puteri.blogspot.com/2011/05/alycia-besday-giveaway.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com