Nuffnang Gadget

April 30, 2011

bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;)


Semestinya Alycia seorang blogger yang bertuah nak duduk kat teratak Pinky Momma yang serba pinky-pinky tu... sebabnya :
  • Alycia kenal Pinky Momma melalui contest Aku dan Kacamata yang Pinky Momma organise kan.. terus suka dengan blog Pinky Momma dan terus jadi kawan-kawan... i pollo u, u pollo me... i komen u, u komen me... cam gitulah hehe...
  • Pinky Momma adalah blogger bertuah yang jadi Follower ke-400 blog Alycia... 
  • Sebab kami sama-sama Mummies Blogger...so, cerita blog kami banyak berkisar tentang family, kisah anak-anak... tu lah pasal suka baca blog Pinky Momma...

okay, tu ajer kawan nak cecite arini... maklumlah, ujung minggu...lembab sikit nak update blog huhu...

a.L.y.C.I.a 

2 yang komen:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pssttt..i adore u dalam diam u tak tau hehe..
alycia..u sgt gorjes ok ;)
thanx sudi jadi kawan i..
eppy weekend momma..

ieda said...

ermm akak pernah ke rumah dia .. cantik .. sbb dia addicted ngan pink :) nice blogger :))

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com