Nuffnang Gadget

April 7, 2011

Butang Baju Melayu Aku Mana Pahh...

ni semua gara-gara en ajip pagi ni cakap "harini pakai baju Melayu.. ada function ..."
dalam ati aku aikkkk, aku mimpi ker apa ni... tampar-tampar pipi sakit lakkk huhu...

betul ker ada function... bukan harini pakai batik ker....

"iye, ada function en ajip cakap"...

saspen... saspen...
tadi dia siap upload lagi gambar kat fesbuk....

-- saspen mama ni papa huhu ---

siap ada yang nak jadi fire rock cakap kalau hari Khamis gie pejabat kadi huhu...
takpe takpe.. tak sabar-sabar nak balik kang .. nak tanye cepat-cepat  hehe...

tu ajer awak nak ceciter petang ni hehe...

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahaha sabar mama..jgn saspen dlu huhu ;)

Farra Dhelina said...

hahaha..tu la mama nya sik main majong je...hahahha.... gurau kakk ;p

etiey.com© said...

hahahhaha jagan di kata zura.. parah! HEHE

mekchu said...

penuh kontroversi hari tu.. saje suka2 kacau ko :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com