Nuffnang Gadget

April 20, 2011

Entry Ada Gambar Ke Takde Gambar...

kadang-kadang Alycia tengok ada orang suka letak entry yang ada gambar... ada orang pulak suka letak entry sempoi yang takde gambar... ada gambar dan takde gambar ni mempengaruhi tak orang nak baca entry kita.... biasanya kalau alycia akan letak gambar kalau gambar tu ada kaitan dengan entry... contohnya macam event-event kan... pergi kenduri kawin, majlis besday, pergi shoping... pergi jalan-jalan ofkos lah kena letak gambar kan... tulah pasal bila jadi blogger ni, paling penting ada kamera atau henpon yang boleh ambik gambar time tu jugak... tengok-tengok... betapa pentingnya kamera bagi seorang blogger... kira macam kalau takde kamera tu macam tak boleh hidup lah gamaknya hehe... macam mandi tak basah, tido tak lena...

tapi ada jugak alycia tengok entry yang jarang ada gambar.. lebih kepada penceritaan biasa... tapi bila kita baca cerita dia pun kita minat dengan blog dia... contoh paling dekat blogger femes armos Ben Ashaari.. jarang tengok entry dia ada gambar... tapi entry dia tetap dapat rating tinggi... hari-hari beribu-ribu orang yang jengah blog dia... yang penting idea yang kreatif yang boleh tarik orang minat baca entry kita...

apa-apa pun, itu semua pendapat masing-masing... suka hatilah nak letak gambar ke tak kan... tapi macam tak best pulak ada entry yang takde gambar....

-- walaupun gambar ni tiada kaitan langsung dengan entry, nak letak jugakkk... janji ada gambar hahaha... ni picca snap sendiri masa filing-filing kat London dapat FM London dari Mama Tisya haha .. giler glamer sungguh--

korang macam mana pulak... suka ada gambar ke takde gambar...

nota kaki : kat luar hujan lebat... perut lapar... tetiba macam nak makan roti bom... nyum2...

a.L.y.C.I.a 

11 yang komen:

Faizaharis2 said...

hahahaha... harus ada gambar.... sebagai penyeri blog....

Nana said...

kita mmg nak juga ltk gambar sebagai penyeri hehe
kdg2 tu wat entry marah ke
google gmbr org tgh marah hahaha

b a m b a m ' s said...

heheh..ape slhnya buh gambor..huhuhu

Elong Bujang said...

gambarnye ... cantik ..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

b...try tanya en ajib for b'day event dia caj bape for photoshoot dr 3.30pm to 5pm...ngan kita murah2 la hehehe...try tanya dulu yea..

SyaNa said...

kalo ade free time aku baca jek ape yg org taip
even xde gambar aku suke baca

eB ezrin said...

eB suker ltk gambar... sbb tuh diary utk momori anak2 eB sok :)

eB ezrin said...

eB suker ltk gambar... sbb tuh diary utk memori anak2 eB sok :)

etiey.com© said...

saya mmg akan letak gambar setiap entry tp kadang ntah ape2 gambar janji ada gambar mereka yang berkaitan. hhe

mekchu said...

yg ada gmbr pliz.... gmbr tak de kaitan pun tak kisah... :)

♥MiZz-siHa♥ said...

kite lg suke ltgk gambo...nmpk menarik..hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com