Nuffnang Gadget

April 13, 2011

Lunch With Mak Buyong Before Meletop...

ni acara makan-makan time lunch semalam dengan Geng Merayap... disebabkan salah sorang geng merayapa ni = Mona nak meletop, minggu ni dia last keje... so, smua pakat ramai-ramai gie lunch... macam biasa alycia jadi urusetia tukang ajak... 4 orang available... lagi 2 tak available... so, layannnnn... kali ni lokasi baru kat tepi tasik Putrajaya tu... apa nama restoran tak ingat lahhh...

-- inilah mak buyung yang diraikan kan tu ... sebelah tu Lala --

-- alycia posing dengan Cik Puan Tini yang glamer masuk dalam WHI tu... kelas tawww--

sampai-sampai, Cik Puan Tini suruh pilih brooch reben yang comey-comey.. bole letak kat tudung...

-- tu yang excited kan main nak tunjuk brooch tu... alahai, brooch tak nampak lak --

lepas abis makan, terus buat acara berposing tepi tasik... ala-ala photoshoot lakk... mak buyung lah kan main hover... mentang-mentang lah nak meletopp... smua nak posing sama...

-- mona with Lala lagi --

-- posing bertiga lak ... dah macam gaya pengantin pulak aku kat tengah tu --

-- inilah dia mak buyung yang sakan berposing tu...

anyway, selamat bersalin yer Mon... elok-elok berpantang tu... kalau rasa nak pakai PB, caling-caling jer aku... berdesup aku sampai haha... sempat lagi promote tuhhh...

a.L.y.C.I.a 

6 yang komen:

Nana said...

nampak perut dia dah jatuh kan
mcm tunggu masa je tu

Puteri Mona said...

mueheheheh tq zur! aminnn... pasneh buat PS time mak da kempes lak ye :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

a'ah perut mak yong dah turun..tapi mak yong tu kecik je badan dia..yg x mak yong nih kemain bosar ahahaha

shah-kayrul said...

perut tue mak aiii dah jatuh la..agak2 tunggu masa jer la...hehhehehe

mekchu said...

pembesaran dan tumbesaran yang teramat superb.. hahahaha.. good luck mon :) pusshhhh pusshhhhh....

Puteri Mona said...

hahaha lawak la kowang, perot mak mmg gtu kaedahnya = ke bawah. skang baru masok 37 weeks, kalau ikotkan 3 weeks to go. Tapi dr masuk 8 bulan org da suh cuti sbb ingat da nak banak da ahaqss.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com