Nuffnang Gadget

April 13, 2011

Menang Giveaway dan Contest...

Alhadmulilah... rezeki hari Rabu haha... takde kaitan langsung.... mula-mula pagi ni tengok komen kat Blog Contest Alycia, ada komen yang mengatakan alycia Pemenang Giveaway Onceitalk.com ... alycia sebagai pemenang kedua... keputusan penuh kat SINI ...

Hadiahnya : 
Pemenang bertuah kedua: RM5 (Celcom/Maxis/Digi)
Disebabkan alycia pakai post paid, so alycia bagi no telefon en ajip sebagai hadiah...

Lepas tu rezeki Alycia sebagai Pemenang Celebrate Our 4th Anniversary Contest anjuran Hana Kirana ... alycia menang cabutan bertuah Kategori Makan Beradab ... keputusan penuh kat SINI...


nilah picca yang alycia hantar untuk makan beradab tu...

 

Alhamdulilah... Nana pun menang jugak contest ni untuk Entry Pertama.. tahniah Nana...

Kemenangan ke-3 dan 4 bulan April 2011 ..
Kemenangan ke -15 dan 16 tahun 2011 ...

a.L.y.C.I.a 

6 yang komen:

♥siEha♥ said...

waa..murah rezeki pg2 nie kan..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tahniah dear..wah cntik baju kawin ;)
i pakai wrna pepel utk songket tabur..

Nana said...

tq bgtau ek..
tahniah juga
wah skang dah makin banyak menang kan hehe

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

Tahniah !!!!
tak sia2 submit banyak GA n contest sbb mmg lucky cam nana gak la hehehe kita je lum rezeki baru satu sangkut bertuah hehehe

shah-kayrul said...

tahniah...banyak nyer menang...

cantekk said...

tahniah...asik menang je
rejeki awang kenit ke..hihi

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com