Nuffnang Gadget

April 1, 2011

Mengenal Binatang Kat Zoo - Part II ...

okay... sambung lagi citer pasal Mengenal Binatang kat Zoo Negara ... oh, siapa yang dah tertinggal Part I tu, boleh klik kat SINI yer... nampaknya dalam Part I, smua binatang tak menarik minat Adam... so kita jalan lagi... dan terus Adam terpaku di situ sebab dah tertarik kat binatang ???

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
;
;
;

-- BIRD .... sebab dah biasanya sangat tengok bird, so Adam kenal bird dan nak tengok bird --

-- sebab Adam minat sangat kat bird, so kita posing kat banner bird.. yeeeeeeee ---

pastu jalan lagi... dan Adam tertarik lagi ... apa dia ???

-- zirafahh ... suka dia tengok zirafah tu.. sampai papa nak suruh ambik gambar pun takmo pandang.. so, mama ajer yg posing hehe --

-- gajah ni pun Adam suka tengok, tapi bila gajah tu naik belalai dia takkut... tengok tu, peluk mama takut tengok belalai gajah --

-- ni picca Adam ngan papa --

-- nampak lagi bird ... suka lagi... suka tengok bangau banyak-banyak kat tasik tu --

-- okay, lepas ni kita pergi Ape Centre pulak --

sebelum tamat entry ni, ini ajer lah pose bertiga yang sempat dirakam...

-- family kecik alycia --

selamat berhujung minggu semua... daaaaaaaaaaaa ;)

notakaki : saya akan menjawab perseolan pasal Premium Beautiful (PB) tu kat entry sebelum ni... tunggu yer ...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

Farra Dhelina said...

waw jln2 ke zoo..bestnyaa...

mekchu said...

dadam terpegun tgk haiwan kat sana.. selalu dlm tibi, bila nmpk live haarus tak kpandang camera..

Mama Gee said...

seronoknyaaa jalan2 ke zoo..

alcia yg choc tu jadi ke? mama dh terdelete no phone le...
kotak yg ade skrg warna gold saja...boleh?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com