Nuffnang Gadget

April 22, 2011

Saya Kembali Dari Bertugas...

ohhhh... sunyinya 2 hari tak dapat mengadap blog... harini sibuk kena bertugas kat MAEPS Serdang sempena Perhimpunan Petani, penternak dan Nelayan Kebangsaan... ni baru jer balik duduk kat opis... rindu nak berblog... rindu nak blogwalking kat blog kengkawan... rindu nak join CGL... (sebab rehat lama ari Jumaat ni, bolehlah layankan smuanya kan)... dan kepada yang dah join Alycia Besday Giveaway, terima kasih diucapkan... masih tak sempat nak jenguk entry korang... 

nak join Alycia Besday Giveaway, klik kat sini :


nak letak jugak gambar ... sebab smua sokong Alycia letak gambar sebagai penyeri entry haha...

-- gambar bertugas harini... PM sibuk dok berucap, aku sibuk feling-feling kat toilet ambik gambar haha --

notakaki : tengahari ni Alycia makan kebab ayam.. korang makan apa lak...

a.L.y.C.I.a 

6 yang komen:

cantekk said...

kzura, tak bli jajan ke??

kita tag kzura tau

Faizaharis2 said...

weewiittttt...letak gambarr..wajibbb...

ummirayyan said...

lor..nape tak kabo kan kat entry..leh kt bergathering kat sana..

saya pun ader kat sana td..

LyNn HaMzAh said...

mesti penuh kan MAEPS...

~~@lyci@~~ said...

chantek :
wah, dah sonok join contest lak yer.. k, nnt kt g tgk.. tq tag ;)

faizah :
kan kan.. wajib kan.. walaupun xde kaitan hehe..

ummirayyan :
huhuhu.. tulah, kalo tak bole jumpe2 kan..

lynn :
penuhhh time pm rasmi tadi..

Cute MuM said...

wah.. sempatlagi bergambar tue..
nie baru betul2 blogger,,
kat mana2 sahaja mesti amik gambar..
huuhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com