Nuffnang Gadget

April 7, 2011

400 ..

apa yang 400 tu?? alah, takde lah gempak mana pun... diam tak diam, nampaknya follower alcyia dah nak cecah 400 dah...

-- setakat ni sudah 399 --

alhamdulilah... pencapaian yang baik dalam dunia blog bagi alycia tahun ni... bukan senang tau nak kumpul follower banyak tu... ingat senang ker orang nak masuk, dan baca blog kita... pastu tekan Follow tu nak jadi follower... ingat senang ker??? terima kasih yang tidak terhingga kepada semua follower blog alycia...

oh ya, ada sebab buat entry 400 ni walaupun tak cecah lagi 400 ... apa kes???
jeng jeng jeng ...
;
;
;
;

alycia mencari follower yang ke-400 ... diulangi ke-400...
dan follower yang ke-400 tu bakal dapat hadiah misteri tapi tak berapa nak misteri (kopipes ayat Adlin Kyra Mom hehe)... nak tau apa dia ??
;
;
;
;

tadaaaaaaaa....

-- Lether Photo Frame dari IKEA (ni contoh frame nya) --

ha, suka tak... suka tak...
cepat-cepat jadi Follower yang ke-400 yer...
kita tengok siapa yang kena...

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

LyNn HaMzAh said...

alamak...kalau lynn tak jadi follower lagi dah tentu lynn akan cepat2 follow...nak dapat hadiah...hehehehe...

~~@lyci@~~ said...

lyn :
dah ada pemenang hehe..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nak folo mama adam mmg dh folo lama dah..kalau folo guna 1 lagi blog aci kan.. ;p

tahniahhhh dear dah 400!

owh windu kamo sbb baru dpt online..huhuhu..dlm proses menerjah kawan2..

eB ezrin said...

wah... bestnyer... suker3

[-suziey-] said...

bertuah follower ke 400..hehe

Cute MuM said...

tahniah..
nak jugak hadiah..
huhu..

MaMa CyDa said...

congrate zura ... dah 400 ek .. aku tercicir 99 dr ko lah hu3

cantekk said...

caya lah...tahniah =D

*eyh, ada pic shaye la..hihih

Farra Dhelina said...

weeee dah 401 daaaa taniahhh

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com