Nuffnang Gadget

April 5, 2011

Uikkkk, Mana Hilang????


sorry kengkawan... maybe ada yang bertanya ke mana saya menghilang..
eh, ada ker tanye... macam glamer sangat haha..
sebenarnya saya tak berapa sihat....
wah, Adam nak dapat adik ker????
cop cop cop... jangan buat spekulasi hahaha..
alycia kena gastrik lol ... start dari hari Ahad lagi...
ni pun tadi dah pergi opis, balik rumah.. ambik EL... 
tak larat... semalam dah pergi klinik ... dapat lah ubat rasa colgate tu...
tahan ajer makan ubat... nak baikkan ...

doa kan alycia cepat sembuh yer...
nanti senang2 alycia jenguk rumah korang...
tataaaaaaa...

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

Nad @ MamaZakwan said...

ada ter miss makan ke?
jaga kesihatan k!

Fadzillah Kamarudin said...

ohh...
ubat tu memang tak S.E.D.A.P...
heheh...
tapi makan tau...
nanti cepat baik...
leh join contest byk2...
=)

mummy_ayu said...

leh bayangkan..sbb Ayu pun ada gastrik..kalukena...teruks..siap kena inject lagi..
apa pun take care, makan ubat ikut time & get well soonok dear!!
makan soft food ..sup, roti...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

suspen je gambar tu hehehhe igtkan tul adam nk dpt adik hihihi...sembuh cepat b...leh join contest baru i...mana tau u salah sorang pemenang hehehehe

eB ezrin said...

get well soon :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com