Nuffnang Gadget

April 26, 2011

Warkah Untuk Kekanda Nuffnang...


Kehadapan kanda Nuffnang ku yang tersayang... Di pagi yang hening ini, disimbahi mentari terik di pagi hari, diselubungi ekon kat opis yang sejuk-sejuk beku, dinda ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kanda... sebab kanda dah tambahkan 1 lagi iklan BE kat blog dinda... terima kasih yang tidak terhingga kanda... sudah sepurnama dinda menantikan iklan tu bertambah... asyik 1.. 1 .. 1 ajer... tension dinda tawww... penat dah dinda buat entry best-best hari-hari... tapi kanda sikit pun tak bagi... menci menci menci... tapi harini dinda tak benci lagi... sebab kanda dah kotakan janji tambah iklan BE baru... sayang kanda Nuffnang... mwahhh mwahhhh...

selepas ini, kanda bagi dinda iklan BE banyak-banyak lagi ya... kalau dinda dapat banyak uwang... bolehlah kanda pergi jalan-jalan... pergi honeymoon dengan pengarang jantung kanda En ajip  dan buah hati dinda Adam Zikry... kanda Nuffnang??? kanda Nuffnang mana boleh ikutt... nanti en ajip jelesssss huhu...

sekian ajer warkah dari adinda untuk kanda...


sampai ketemu lagi di lain masa... 


daaaaaaaaaaaaa.....

notakaki : hahaha.... harap kanda Nuffnang suka dengan warkah cinta ini ☺


a.L.y.C.I.a 

10 yang komen:

etiey.com© said...

hehehhehe.. ayat classss... :)

mummy_ayu said...

wah..surat cinta lagi..ayu pun dpt be ari nie..tgh draf la nie..suka2..

♥MiZz-siHa♥ said...

ade surat cinta lg...bl la kt nak tmbg BE nie..

Nana said...

hehhe
pasni sure banyak lg dpt be
kena bodek2 sket
abg nuff ni

mekchu said...

surat chenta utk kekanda nuffnang yg telah menjadi ikutan.. yeyyy...

dulu lepas wat entry ni dpt sekali 5 BE.. kita tgk kali ni pulak.. nnti bg tau kalo berjaya ok

Mama Gee said...

mama pun dpt BE yg keduaa pg ni...Syukur alhamdulillah....tak sabar nk cash out buat kali ke dua... :)

Farra Dhelina said...

warkah berlagu riang!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

perghhh.. cayalas... =)

eB ezrin said...

cayalah... eB x cehck dh... hik3

~~@lyci@~~ said...

terima kasih smua.. kita tunggu balasan dari Kekanda Nuffnang yer hehe ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com