Nuffnang Gadget

April 19, 2011

Yeye.. Dapat Award...

dah lame sebenarnya nak tepek award ni kat blog...
tapi manjang lupe ajer... dah alang-alang ingat ni terus tepek kat sini...

tadaaaaaaaaaaaaaaa...


Award ni diberikan oleh Akak Norsafone untuk semua follower blognya Story of Mama ... rajin tau akak ni datang kat blog Alycia... terima kasih yer kak... kita smua sama-sama memeriahkan dunia blog ni... 
kalau korang nak tau, Akak Norsafone ni dah ada 3 orang anak dara... dah macam kawan-kawan dah tengok kalau berposing... kelasssssssss akak... akak ni minat masak.... kalau pergi kat blog akak ni memang tak sah kalau tak terliur haha...


terima kasih kak bagi Award ini untuk semua follower akak..

a.L.y.C.I.a 

1 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com