Nuffnang Gadget

May 26, 2011

Akhirnya Dapat Jugak Deting... Yihaaa ♥

ye betul... sila percaya... Alycia pergi deting semalam dengan en ajip...
lame giler wei tak pergi deting berdua camni... siyes lama giler... last dulu pun masa preggy sebelum lahirkan Adam... pastu sejak Adam dah ada, memang ke mana pasti akan ada Adam... 

sekali bila tetiba dapat sms dari en ajip...
"mama.. jom kita cuti.. deting-deting tengok wayang sampai lebam..."
terus melonjak kegumbiraan... terus ajer apply cuti...
bos lulus ke  tak lulus tak kira... janji cuti haha giler kejam..

dan acara utama ofkos lah kan pergi tengok wayang...

-- see.. sekali 2 lagi beli tiket... ingat macam nak buat hatrik skali 3, tapi masa tak sempat... ambik seat yang atas skali - couple seat ... kang senang nak pegang-pegang ramas-ramas muahaha --

pastu sambil nak tunggu wayang strat, sempat lagi pergi shoping kat kedai buku... shoping kat jusco .. almaklumlah, lama giler tak keluar berdua... tu yang meroyan semacam jer tu...

tengok citer apa weii...
semestinyalah Nur Kasih... boleh sedih sesama... boleh filing-filing sesama... 
memula tu tengok citer Pirates dulu... tengok yang 3D... memang best lah... berangan nak suruh en ajip beli tv 3D kat rumah haha..

-- duduk berdua-duaan ... pastu pegang-pegang tangan... makan pop corn sesama, tapi bekas asing-asing haha... romantiknya an an --

-- sebagai bukti dah tengok Nur Kasih .. rasa tak payah review lah kot citer ni... sebab ramai sangat yang dah tengok dan review... tapi paling best bab sinemagrafi dia lahh... terpegun dengan keindahan alam... Subhanallah --

tapi sambil-sambil tengok Nur Kasih tu, time ada watak Adam, sempat lagi en ajip....
"apalah kabar anak kita yer mama...."
camtulah kan dah jadi parents... pergi mana-mana pun walaupun berdua tetap ingat anak... kalau soping barang sendiri tu, tetap jugak nak beli untuk anak...

-- ok, pas... pasni bole kita deting-deting lagi yer papa hikhik --

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

Nana said...

hehe ramai plak yg tgk nurkasih semalam

si tuan putri kiUt said...

perghhh marathon dlm panggung ke ape ni???.... hahahaha... sib baik tak tido sana terus kan.... jgn mare ekk....

IOImall??....faiz pun layan wayang kt situ gak...booking online senang...

si tuan putri kiUt said...

eh lupa.....
pasni layan fast n furios 5 lakk tauuu...best giler3....

esok faiz layan karak kat ioimall jam 9pm...jommm3

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya dating2 jeles mak tau

cantekk said...

nasib baik tak buat review, lau tak, i pancung nti ;-D

mizz-siti said...

hamboii..dating sakan ye..cian dadam tauu...

My Aisy said...

nak jugak lah....hehe..bila dah ada anak mmg masa berdua agak kurang...tapi rasa lebih bahagia kan...sweettttt....

mekchu said...

sekali sekala perlu kan saat macam tu.. part pegang2 boleh terima.. tp part ramas2 tu tak pernah buat ;)

eqbalzack said...

abg eq dimaklumkan (baca entry blogger lain) cerita nur kasih ni full aje hari2...
abg belum berkesempatan tengok..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com