Nuffnang Gadget

May 24, 2011

Bekerja Sambil Jalan-jalan...

sebenarnya entry ni dah lama dah tulis... buat draf dulu... kengkonon takde idea, pastu kang nak sambung balik... tapi terus lupa... tadi masa cek kat list entry, baru perasan tak publish lagi huhu....

ni sebenarnya lawatan sambil bekerja ke Ipoh.... atas pelawaan pihak vendor... so, bila tetiba ada lawatan kerja kat luar ni, excited lah terlebey nak pergi.... yelah, asyik duk memerap kat opis jer pun boring jugakkan... sesekali dapat pergi ke luar kan beronok-ronok hehe... sebelum nak bagi kredit kat kameraman en lutfi sebab dia bawak kamera canggih... so, secara automatik berangan jadi model...

-- sesampainya di Ipoh... posing dulu nak tunjuk kat bos dah selamat sampai haha --

-- bersama rakan sekerja ... dah macam adik-adik dah dia ni... muda lagi... siapa nak cop angkat tangan ngeh ngeh --

malas lah nak citer pasal lawatan apa, ada dengar taklimat bagaikan ... kang korang boring pulak... so, lepas habis sesi lawatan kat sini vendor dengan baik hatinya mengajak ke satu tempat yang terkenal kat Ipoh... ceteka ceteka kat mana....
;
;
;
;
;

-- nampak tak kat mana ni??? kat Kellie's Castle --

Korang tau pasal Kellie's Castle tak?? pernah sampai kat sini tak?? ok, ok nanti Alycia buat entry khas pasal Kellie's Castle ni yer... tunggu.... lepas ada sesi lawatan kat sini, tetiba cecepat diaorang nak turun kat bawah... ingat kan ada hal apa... ingatkan macam dah tak sabar-sabar nak balik...  rupa-rupanya ada suprise dari vendor belanje makan durian... perghhh, duriannnn.... melantak lah kau sampai lebammm....

-- smua time ni tak ingat dah pasal nak posing... sibuk melantak durian --

-- sampai merah-merah muka Alycia makan durian... yolah, panas kat luar + panas durian.. mau tak terbakar badan acik --

habis ajer acara makan-makan, terus kami bertolak balik.... dalam kereta semua berdengkur sebab dah pening makan durian haha... kalau ada yang terkentut durian pun tak perasan... sebab smua dah pengsan....

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

PinKy MoMMa said...

arghhhh tak suka entry ni!
sebab nampak doyannnn yang hukhukhuk ;D

azu said...

wahh bestnya mkn durian tuu..nk cari la kt psr mlm esok...:)

eB ezrin said...

kellie castle tuh nk kluar dari ipoh dah yang. :)
suker tgk, cantik kan? tapi seram gaks hu2

Maya Mayana said...

tk pernah dgar la pasal castle tu..cuba citer

farah adila said...

sedapnyaaaa...durian...:)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com