Nuffnang Gadget

May 16, 2011

Besday Bash Kyra ...


ni ceciter Sabtu 2 minggu lepas... dapat jemputan dari Mama Kyra = Adlin ke Besday Bash Kyra yang ke 3 tahun @ KFC, Taman Setiawangsa.... disebabkan hari tu ada majlis wedding staff papa kat Ampang, so cantik sangat la bole terus ke Besday Bash Kyra... tapi disebabkan salah faham, tetiba papa TER pergi kat Taman Melawati ...nasib papa terer bole ikut jalan belakang... sampai jugak akhirnya kat Taman Setiawangsa hikhik... 

Sampai-sampai tengok majlis dah start.. yelah, sepatutnya start pukul 3.00.. kami sampai pukul 4.00 hehe.... makan-makan dulu yer... kang baru layang posing...

-- ini lah besday gurl = Kyra ... comeynya menantu anty ni hikhik --

-- kena posing dulu kat banner besday party ... Adam takmo posing sebab dia sibuk nak main belon --

aikkk, kata pergi rumah orang kawin... nape lak mama Adam dressing macam nak pergi party? den siap bawak baju ganti.... tak larat berpanas-panas dengan baju kurng bagai hikhik ...

-- kek bebeday yang ada picca besday gurl --

-- goodies untuk para tetamu ... comeyyy... tanya kat Adam ni sape (tunjuk picca Kyra)... Adam cakap AWEK hehe --

dan kalau dah namanya blogger, ada pulak invitation untuk blogger... memang tak sah kalau tak berposing kan... blogger yang ada time tu = Mummy Ayu, Suziey, Nett (ni pun baru kenal hehe)... Syima (ni pun baru kenal gak ) ...

-- with Mummy Ayu --

-- with Syima & Adlin mama besday gurl .. ni dari kamera Adlin... kopipes jer kat FB hik --

yang lelain tak smepat nak posing... pastu tak sempat tunggu sampai potong kek sebab nak pergi tempat lain pulak... 

-- ni semua gara-gara si Chiky ni... keluar jer habis budak semua nangis... besday gurl pun nangis hehe --

-- lastly picca besday gurl sefamily --

notakaki : tengkiu yer Adlin sebab jemput kami sefamily... sorry tak dapat nak tunggu sampai habis... B, nanti  softcopy picca besday Kyra ni i copy & bagi kat u yer b ..

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

tq b sudi datang...adam dapat ke goodies tu ..lupa la pulak sbb u kan balik cepat hehehe...

tu la dah jumpa blogger2 sampai lupa posing sama2 hehhe..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat berjumpaan beramai2 sangat jeles k

mummy_ayu said...

harus la posing2...kata blogger..
harap leh jumpa lagi lain kali... :-)

notti netti said...

ha'ah...kita baru kenal kan?....
how do you do?

fazilzura said...

besh nye join bday party

Nana said...

heheh mmg seme budak2 takut chicky kan
damia klw nampak ni dari jauh dah nanges hehe
kyra comel!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com