Nuffnang Gadget

May 23, 2011

Cara Pakai Tudung Dengan Betul...

okay yer puan-puan... harini mama nak tunjukkan cara pakai tudung dengan cara yang betul...

mula-mula, kita kena pakai serkup rambut @ anak tudung betul-betul... jangan bagi anak rambut nampak... 

-- macam ni tawwww --

pastu pakai lah tudung tu macam biasa ... jangan lupe letak brooch juntai-juntai untuk cantikkan tudung...

-- macam ni ... jap-jap, adam nak betulkan brooch mama ni jap --

Adam... pasni takmo pakai tudung camni tawww... Adam boy, pakai songkok macam papa... mama gurl, bole pakai tudung huhu.... takpe-takpe, anggap jer sel-sel otak saling berhubung hahaha...

notakaki : huhuhu... inilah padahnya kalau tetiap pagi tengok mama bersiap nak pergi kerja... papa dia siap awal, pukul 6.30 dah kuar rumah... tak sempat anak nak tengok papa bersiap huhuhu....

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ha ha, comey je adam pakai tudung mamanya, kalo ada anak pompan ni mau mamanya berdandankan girl tu

Cute MuM said...

huhu.. anak lelaki nak pakai tudung.. dania tue jangan harap nak pakaikan apa2 kat kepala.. mengamuk jer..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

lain pulak ngan kyra..mmg terbalik la diaorg ni..
bila kita tanya kyra girl or boy dia jawab boy..boy pakai songkok..kyra nk pakai songkok..mmg suka pakai songkok kat kepala..

fazilzura said...

alahai cute nye..
baguih ler belajor dr kecik pakai tudung

mummy_ayu said...

ala tomeinya..tapi tak kena gaya la sayang..boy kena pakai serban..ok tak?

eB ezrin said...

ha ha ha, nanti ajar auntie k? ;p

♥MiZz-siHa♥ said...

hahaha..tu belom tiru mama pkai make up lagi..

~~@lyci@~~ said...

anje :
hehe.. pasni nk cr gegurl lah ni anje ;)

cutemum :
adoi mmg suka ambik tudung pakai kat kepala... nak ikut stail mama huhu..

adlin :
yeke kyra camtu b.. adoi, dh terbalik pulak dah..

fazilzura :
masalahnya dia boboi hehe.. mn leh pakai tdung kan ekeke..

mummy_ayu :
kan2.. pakai serban.. br boy hehe..

eB:
bole2... nk stail camne.. smua adam pandai haha..

miz-siha :
haha...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com