Nuffnang Gadget

May 6, 2011

Day 1 – A photo of yourself and a description of how your day was...


eh, korang pernah tak jumpa Alycia... pernah tengok wajah Alycia... mestilah pernah kan... gambar Alycia bersepah-sepah kat dalam blog Hot Mama Wannabe ni hehe... yelah, dah nama tuan blog... makanya gambar tuan blog lah kena banyak.... tak kan gambar Erra Fazira pulak, takkan gambar Fasha Sanda pulak kan hihi... dah-dah jangan mengarut... straitght to the point Alycia...

-- inilah picca terbaru saya... 1 minggu yang lepas --

amacam, korang kenal tak?? kot jumpa aku kat kedai mamak ker, shoping komplek ke.. jangan lupe tegur ahkak tawwwww....

Macam mana dengan hari aku... macam biasa lah, dah namanya kerja makan gaji... Isnin - Jumaat, saya di opis... Sabtu Ahad dengan aktiviti family... walaupun macam mana pun, Alycia seronok menjadi seorang isteri, mama, boss (eh, blum lagi), kuli... semua ada... Saya Yamg Menurut Perintah Boss... boss alwaiz right... tu pasal Alycia belum jadi boss haha... dah merapu balik...

dan hari-hari  Alycia adalah sebagai seorang blogger... dulu-dulu Alycia cuma berblog hanya untuk aktiviti sendiri...kawan pun dengan kawan-kawan yang kenal ajer... tak berani nak masuk blog orang.. tak berani nak tinggalkan komen... dah lama dah berblog... sejak tahun 2007 ... kalau kira tahun ni masuk tahun ke-5... cuma baru 2 tahun ni ajer alycia aktif... berkenalan dengan ramai blogger di luar sana... join blogger gathering, join besday party... dah register Nuffnang... alhamdulilah... dah makin ramai kawan... 

Alycia seronok menjadi seorang blogger... kalau sehari tak menulis kat blog, rasa macam makan tak kenyang... sanggup balik kampung bawak laptop semata-mata malam-malam nak tulis blog, nak BW kat blog kengkawan... haha, poyo tak aku...

Okay, cukup sampai di sini dulu... esok, ada cabaran hari k-2 pulak.... kang cecite banyak-banyak tak best lah kan... smua dah tau hehe... daaaaaaaaaaaaaa...

a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

go alycia go...pasni leh jadik cam Red Mummy plak k

♥MiZz-siHa♥ said...

waa...sahut cabaran 30hari nie..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com