Nuffnang Gadget

May 8, 2011

Day 3 – Your idea of the perfect first date


wahhhh, mencabar jugak soalan untuk hari ke-3 ni.... idea untuk perfect first date... huwaaaaa, nak nangis... takmo buat assignement ni bole tak hihik... okay, okay... ni idea jer kan... aku pun dulu tak ingat camne akunya 1st date... tetiba jer dah cakap i luv you hahaha... gatalnya...

okay, jap-jap aku nak bayangkan... bagi adik-adik yang 1st time nak 1st date tu, apa kata korang ajak dia pergi makan kat tempat yang paling korang nak makan... bawak la tempat memahal skitttt... baru lah tau dia ada duit ke takkk haha... pisau cukur betul idea ni... sambil makan-sambil borak... kenal-kenal dulu.. tapi takmo ajak pergi tengok wayang... tempat wayang tu dah la gelap... pastu kang ada pulak yang nak meraba sana-meraba sini... kalau camtu baik adik-adik rejek ekkk.... blum apa-apa dah nak pegang-pegang... lelaki camni memang tak bole caya... ni nasihat ahkak jer dikkk... ahkak dah makan garam dulu dari adikkk... betul tak akak-akak semua hehe...

okay, itu jer kot assignment untuk harini.... arini hari Ahad, so cecite pun pendek lah skitttt... ntah ada ke tak orang baca entry ahkak hari ni haha....

-- picca selingan... ni bukan picca akak berdeting dikkk... ni picca akak mengada ngan abang kau nak tunjuk pakai baju sama haha --


a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

Mama darwish said...

Wahh,,Cantekk laa,,comel sangat2,,
Romantik gitu,,mama pon nak wat baju mcm nih nty..hik3

ieda said...

romantik tuu dik ..

akak nie dah lama x mentik2 ngan hubby huhuhu

eB ezrin said...

jeles la weiii... baju lawooo ;p0

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com