Nuffnang Gadget

May 9, 2011

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend...


picca paling Alycia suka dengan kawan-kawan adalah...

picca yang ni...

-- bersama Geng Merayap --

Sebabnya : inilah 1st time dapat berkumpul complete 6 orang... slalunya ada ada yang tak dapat join... tak dapat datang... maklumlah, smua dah jadi mak-mak orang... ada komitmen memasing... walau apa pun, kita smu bangga jadi sahabat kan... yeahhhh...

Ieta, Lala, Mona, Tini & Ct... masih belum terlambat nak wish....

HAPPY MOTHERS DAY ...

dan kepada Mona, tahniah di atas kelahiran princess pada 5 Mei 2011... kiranya double happiness lah ni yerkkk... hehe

-- comeynya dia uit uit.... masih blum ada nama lagi... mesti mak pak dia ni penin nak bagi nama ahakkkk --

notakaki : uihhhh, aku bila lagi nak tambah... nak gegurl gakkkk ngeeeee..

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

MrS. F!zA said...

hikhik..jom together2? kita nak tmbh gurl jgk..

* selamat hari ibu alycia! hari tu kita terselisih kt MOA tp alycia tk knl kita. hahaha kita plk segan nk tgur.

Baju Kurung Budak said...

Salam Kenal.
Saya baru berusaha nak jadi ibu ni. Baru kawin bulan March. Hehehehehe....

daripada:
Ain Syuhada@zezebel.
zezebel.blogspot.com

-Nureen- said...

slamat hari ibu.. ;)
nak join jgk..

nureen tag ni
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/05/anakku-cute-with-romper-tight-contest.html

eB ezrin said...

eB pn nk join ;p

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com