Nuffnang Gadget

May 16, 2011

Day 7 – Your dream wedding


huhu... disebabkan blogspot mengong last wekk... terpaksa la Alycia's 30 Days Blog Challenge delay selama 3 hari hukhuk... anggap jer smua tu sebagai system error... walau bagaimanpun, cabaran harus diteruskan ... chayok-chayok...

okay, kali ni kena buat asignmen dream wedding... adoii, acik dah kawin.. camno ni... takkan acik nak kawin lagi sekali haha... takpe, takpe.. dah namanya dream... jap-jap nak berangan jap ...

angan-angan acik tu acik nak kawin dengan tema ala-ala camni...

-- ditepian pantai --

-- sambil melakarkan hari bersejarah dengan disaksi kan awan, laut pasir dan pantai hikhik --
(picca ihsan encik google)

tapi kan... tu semua hanya mimpi jer...

-- cukup lah dulu acik dapat melakarkan kisah cinta acik kat taman macam Hindustan... sambil bekejar-kejaran haha --

nak hire photografer untuk wedding / pre-wedding / post wedding...
caling-caling nombor kat atas yer...
sempat lagi aku mempromote heheh..

okay, siap asinment hari ni ..

a.L.y.C.I.a

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com