Nuffnang Gadget

May 14, 2011

Habis Entry Baru Hilang Gara-gara Blogspot Down....


huhuhu.... tensionnn... hampir dekat 2 hari blogspot down... habis smua entry baru ilang... entry yang buat pada 12/5 smua takde... entry pasal sambut besday kat Sekinchan Ikan Bakar lak tuh huhu... lagi tension sebab banyak jugak buat entry CGL... entah la, macam malas nak buat balik... tengok mood ar... kalau rajin aku buat balik... kalau malas aku anggap takkde rezeki huhu... 

semalam pun kemaruk aku tak tau buat apa... dah la semalam hari Jumaat... rehat lama.... layan jer la fesbuk... pastu tengah hari tido kat surau muahaha... kalau tak bole jugak buat entry, join contest... takpe la, pasni kena buat backup jugak untuk blog... senang kalau ada anything happen kan... nampaknya Alycia 30 Days Blog Challenge tidak mencapai matlamat... sebab delay 2 hari entry huhu ...

notakaki : ingat kata Mekchu, pasni kalau tak dapat 8 BE baru... kita bako jer haha !!

 notakaki 2 : yeyyyyyy... blogspot dah restore balik entry yg ilang... tapi rasanya entry CGL macam tak dapat restore kottt huhu ..

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

Cute MuM said...

tuelah.. entri cgl langsung tak ingat mana yg dah join..

puan nina said...

sabo je lah..entry blog sy dah ade balik..nanti blogger akan restore balik post2 yg hilang tu..

tolong vote Danial boleh..?
klik like je kat link ni danial

thanks =)

Nana said...

mmg banyak entry ilang
tp seme ada..dia tulis schdulu
kita just publish lg skali je

mekchu said...

hahaha.. siiiikit lagi nak bakar kan.. sebaik entry 'datang balik'.. tp itu la, segala komen dlm e-mel semua tak boleh publish... aduhhhhh.. kesian dorang..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com