Nuffnang Gadget

May 28, 2011

Menang GA dan Top 10 Sweet Couple Contest...

Alhamdulilah... ada 2 kemenangan GA ... 
Pertama, rezeki hari Jumaat ni... tengkiu kat Nana yang bagitau pasal kemenangan ni... Alycia menang My 12th Anniversary Giveaway by Fieda ... result penuh kat SINI ...


dan hadiah yang bakal diterima :


Kedua, menang Magnolia Pert Giveaway ... keputusan penuh kat SINI ..
-- nombor-nombor yang bertuah --

-- link blog Alycia --

Lagi satu, tak sangka pulak picca pose ngan Adam ni terpilih sebagai Top 10 Sweet Couple Contest ... bila dah terpilih dalam senarai top-top ni, rasa happy sangat... kalah menang tu adat bertanding kan ... senarai penuh Top 10 kat SINI ... tahniah juga pada eB yang terpilih ;)

3. alicia @mama adam

Kemenangan ke-9 dan ke-10 bulan Mei 2011...
Kemenangan ke-30 dan ke-31 tahun 2011..

a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

mekchu said...

hoi... banyak nye menang... kena buat sudut hadiah..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com