Nuffnang Gadget

May 27, 2011

Perhimpunan Sejuta Belia di Putrajaya...

untuk pengetahuan semua yang tak tau... kalau dah tau pun buat-buat tau hehe ... Perhimpuna Sejuta Belia sekarang berlangsung di Putrajaya dari 27 - 29 Mei 2011 ... so, ramai-ramailah datang ke Putrajaya yer... kalau korang nak tau lebih lanjut pasal event ni, just klik kat link bawah tu...



Alycia salah sorang yang terkena tempiasnya pasal event ni... 
manak taknya, rumah ngan opis betul-betul dekat lokasi kejadian... tadi nak pergi opis pun jalan dah banyak tutup... kang balik kang tak tau lah macam mana huhu... jangan kena tahan ngan polis trafik tak bagi masuk ke kawasan rumah dah lah huhu ...

semalam pun dah start dah orang ramai... 

-- kat tempat lapang smua dah penuh dengan khemah orang jual makanan --

-- kat tempat lapang blakang opis ni dah ada budak-budak pengakap bercamping ... syok diaorang ekk camping ramai-ramai kat sini --

cakap pasal camping ni, tempat lapang ni memang dah diubahsuai jadi tempat camping... siap ada tempat nak mandi bagai... diaorang tak pasan ker orang kat opis ni dok skodeng diaorang mandi ekekke... ada ambik gambar, tapi malas la nak upload... tak seksii pun.... korang pun tak nak tengok hahaha...

Jangan lupa, yang free weekend ni boleh datang Putrajaya ... alycia esok tengahari dah balik kampung... ada kenduri kawin kat kampung... dengarnya pun esok ada Sure Heboh jugakkan... malam tadi dah kuar kat TV...

notakaki : malam ni nak ajak papa naik tram lah... pagi tadi masa hantar Adam pergi rumah ibu, adam nampak tram... dia kata train train... 

a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

farasakura said...

jauhla...siyes nak pergi T_____T

♥MiZz-siHa♥ said...

hsbnd bz mingu nie...xtau dpt p ke x..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com