Nuffnang Gadget

May 19, 2011

Remy Ishak & Tiz Zaqyah Popular Dalam Blog Aku ...


Tadi masa alycia sedang tengok Nuffnang (niat dihati nak tengok BE tambah ke tak, tapi takde huhu) ... tengok pulak keyword search yang slalu pelawat jumpa kat blog Alycia... sekali tertarik dengan Remy Ishak dan Tiz Zaqyah... amboi, ghajin na orang carik kat sini yer... maklumlah, pernah dulu sekali buat entry pasal nampak Remy & Tiz time buka pose kat Bukit Bintang... 

-- nampak tak Remy & Tiz tu... time tu nampak diaorang buka pose sama kat bukit Bintang... alycia pun buka pose kat situ jugak... tapi segan nak ambik gambar hehe --

baru-baru ni kan, Tiz jadi cover majalah Intrend dengan 5 artis lain... alycia kan pelanggan tetap Intrend .. memang lain sangat rupa Tiz kat cover Intrend tu... comeyyy sangat...

-- nilah cover Intrend bulan lepas... cecarik mana satu Tiz --

tadaaaaaaaaaaaa...

-- yang kiri skali tu ... comey kan... lain sangat-sangat kalau slalu tengok dia berlaku drama... nampak lebih chicky, manja & bombastik gitu... suka pulak alycia tengok --

pastu Remy Ishak ni, bukan lah pelakon pojaan malaya di hati Alycia... sebab jarang-jarang dapat menghayati tengok drama... kalau balik rumah pukul 6.00 tu, sibuk dengan nak layan Adam.. nak layan papa Adam hikk... nak masak.. nak basuh baju... tapi alycia paling ingat lakonan Remy Ishak dalan telemovie Sabar .. tak silap raya tahun lepas kot kluar drama tu... Remy jadi mat bangla... klakar sangat... dengan slang bangla... pastu pakai baju kotak-kotak... baju merah sluar hijau... suka sangat dia berlakon dalam drama tu.. tu lakonan dia yang paling Alycia minat, selain dalam drama Nur Kasih...

-- Remy jadi mat bangla --

ceciter pasal Nur Kasih pulak, harini dah kluarkan Nur Kasih The Movie... dah cakap awal-awal ngan en ajip... papa, nanti kita pergi deting tengok sesame yer huhu... meroyan dah nak pergi deting dengan laki sendiri.... sejak dah ada anak, kemana pasti bawak Adam skali... jarang dapat deting berdua cam zaman cintan-cintan dulu.... nak feling-feling deting balikkkk... jom papaaaaaaaaaa...

(picca ihsan en google)

notakaki : sape-sape dah tengok nanti review ekkk citer ni... best ke idakkk.... nak tengok.. nak tengok... sambil hentak-hentak kaki...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

Nana said...

xyah tunggu review kawan2
dah dapat agak cite ni bez giler
minggu depan baru nk tgk haih xsabar lak rasa

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

citer tengah hot la ni, wah makin masyuk la blog alycia ni

MaMa CyDa said...

zura .... aku dah g tgk dah ... mmg best ... layanzzz betul hu3

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com