Nuffnang Gadget

May 6, 2011

Selamat Hari Ibu Semua ...

Alycia tak ingat hari ibu sebenarnya hari Ahad ke, hari Sabtu... pastu siap kepo-kepo tanye kat fesbuk lagi...


oh, baru tau... rupanya Hari Ibu jatuh pada hari Ahad minggu ke-2 Mei... maknanya hari Ahad ni lah kan... so, aku saje jer nak take advantage sebelum cuti ni nak wish kat korang semua...

HAPPY MOTHER'S DAY

Happy mother's day kepada mama Alycia, Rokiah binti Ali... Hepy mother's day kepada ibu mertua Alycia,  Napsiah... hepy mother's day kepada adik Alycia... hepy mother's day kepada semua sahabat Alycia... 
sesungguhnya kita bangga menjadi seorang ibu kan...

dulu, kita selalu ajer melawan cakap ibu, ibu cakap 1 kita cakap 10... dulu kita selalu ajer tak peduli nasihat ibu... degil... semua nak ikut kepala sendiri... dulu kita selalu ajer nak ibu turut kemahuan kita... kalau tak ikut, mengajuk... rasa macam ibu tu tak sayang kita...

tapi bila dah jadi ibu, baru sedar yang besar sungguh pengobanan ibu...
melahirkan... membesarkan... carik duit nak besarkan anak... duit kita tak cukup untuk makan takpe, janji dapat beli susu anak... tak beli baju sendiri takpe, janji dapat beli baju anak... 
tetiba rasa nak nangis lak huhu...


Sayang mama... sayang makkk... tak bole nak cakap lagi dah... sebakkkkk huhu !!

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

azu said...

nice story. mcm sama ngn kisah Azu ngn mak..so touching!Azu follow Alychia!http://azumie.blogspot.com/

Mama Likha said...

muda lagi mak alycia... mcm kakak ngn adik jer :)

hppy mother's day alycia! :)

eB ezrin said...

happy mothers day yer :)

mizz-siti said...

sob sob sedih...happy mothers day zura..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com