Nuffnang Gadget

May 5, 2011

Semua Adalah Pemenang... Takde Pengalah...

Alhamdulilah.. Penganjur Contest My 2nd GA ~ Kami Seiras La telah baik hati untuk memilih 12 peserta yang join GA tu sebagai pemenang ... nak tau lebih lanjut klik kat SINI ... tengkiu so much yer Hayati ...

Ini lah picca penyertaan untuk GA ni ...


Tahniah juga kepada Adlin a.ka. Kyra Mom, eB, Mama Zakwan... dan smua yang menang... jangan lupe emel details korang yer ...

Lagi 1, untuk 

I Love My ........ Contest !! 

Semua yang join jugak adalah pemenang dan bakal mendapat hadiah saguhati... seramai 78 orang yang join, cuma 7 ajer jawapan tak tepat... so, yang 71 orang bole check nama kat SINI yer... dan keputusan penuh kat SINI...

Hadiah saguhati yang bakal dimenangi :

-- bookmark --

Nana, Cutemum, eB... nama korang pun ada... sila semak yer...



Kemenangan ke-2 dan ke-3 bulan Mei 2011 ..
Kemen angan ke-23 dan ke-24 tahun 2011..

a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

Cute MuM said...

tahniah..
dah makin banyak menang nie..

Nana said...

tahniah
tq sebab bgtau

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com