Nuffnang Gadget

May 19, 2011

Tragedi Buah Epal...

lepas pergi Bebeday bash Kyra, kami ke sini sebenarnya... ke Pavillion... tu yang tak sempat-sempat tunggu Kyra potong kek tu hehe... sajer berjalan-jalan pukul keliling KL papa cakap ... senang, kang takde lah bini dia ni asyik meroyan ajak pergi jalan KL ajer ... time tu kan esoknya tu Mothers Day... so, kat Pavilion tu buat promosi Mothers Day ... perfume Nina Ricci tengah ada promotion... so, berlambak-lambak lah buah epal kat luar pavi tu... terus filing-filing tragedi buah epal hikhik...

-- see.. cantikkan buah epal ni... yang besar ada... yang kecik ada ... Adam duk leka main epal --

-- Adam takmo posing, biar mama yang posing ---

-- ni cobaan untuk mengkidnap buah epal tu nak bawak balik... bukannya bebetul pun epal ni.. tipu jer --

-- tengok... suka main kat buah epal tu --

-- sebelum balik, posing depan air pancut ... posing sempena Mother Day katanya hehe --

notakaki : macam-macam sambutan Mothers day korang... Alycia sempat sambut kat buah epal ni jer... yang penting kita enjoyyy kan hehe ..

a.L.y.C.I.a

13 yang komen:

Zie said...

Cantiknya...buah epal n mama adam ni..

mummy_ayu said...

oo..jenjalan ke pavi..posing2 ngan epal..best!!

eB ezrin said...

wahhh... kalo tau eB pn gi gaks... cantek ar

Lynn Hamzah said...

x pernah pergi pavilion pun..best ker?

Zue AnnaLeeya said...

tragedi buah epal.. mcm lagu anita sarawak plak... hehhe...

Cute MuM said...

alang2 dah kat situ tak join contest nina ricci tue ker?

etiey.com© said...

cantik bangat. baju mamanya pun csntik juga

~~@lyci@~~ said...

zie :
ngeeee.. buah epal tu cantik lebih haha..

mummy_ayu :
haah... tu yg smpai xsmpat tunggu kyra potong kek tu..

eB :
kt pun lame dh xg pavi ni.. saje bwk adam jenjalan (ke mama yg terlebih haha)

Lyn :
best jgk la.. cam soping mall lain.. cuma kt luar tu ada air pancut bole ambk gmbar hehe..

zue :
tingat lak kat lagu anita swk..

cutemum :
xsmpat nk join la.. adam asyik nk main epal jer huhu..

etiey :
mama berpolkadot katanya haha..

PinKy MoMMa said...

auwwww mama mcm anak dara ;)
igtkan keluar ngan kakak tadi hehe..
ikhlas tak tipu!

Faizaharis2 said...

mama adam semakin selim melimmmmmm owhhh.....

♥MiZz-siHa♥ said...

nmpk mcm betul je buah epal tu..

~~@lyci@~~ said...

pinky momma :
huhu.. tq.. slalu wat i malu2 haha..

faizah :
tu slim kamera efect jer tu haha..

miz siha :
mcm betul kan.. tp sebenarnya tipu jer tu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

cantiknya gambo, bukan main lagik mama nya dok posing ek

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com