Nuffnang Gadget

May 11, 2011

Wajahku Masuk Buku... Hoyeyyyyy...

pagi tadi masa sampai-sampai kat opis dapat call... orang tu bagitau muka Alycia masuk dalam buku.... wahhhh, excited giler nak tau... buku apa ni.... dia kata masuk dalam buku orkid.... oh ye ke.... pastu kecoh-kecoh suruh dia tag kat fesbuk....

-- nilah gambar yang masuk buku tu... masa ni ikut lawatan ke ladang orkid dengan peminat-peminat orkid .. time ni preggy 2 bulan kalau tak silap, tahun 2008 --

dulu Alycia memang minat orkid... tapi masa dapat alahan teruk time preggykan Adam, trus dah tak minat... pandang pun tak nak... pastu lepas bersalin, baru minat balik... ada lah sikit-sikit orkid kat rumah... yang banyaknya kat kampung rumah mak... kalau korang nak tengok koleksi orkid Alycia, bole masuk Blog Orkid Alycia... tapi lama tak update dah... last entry pun letak kad raya tahun lepas huhu... takpe-takpe, pasni kena update balik... chayok-chayok Alycia...

-- ini buku orkid yang ada gambar Alycia tuu... nak carik la buku ni --

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah glamour alycia, bestnya kita tak pernah masuk majal;ah pun

~~@lyci@~~ said...

anje :
tulah.. gambar lame tu.. nasib ada org bgtau huhu...

fazilzura said...

wahhhh glamorrrrr.. harus frame tu

sama cm mama zr , suke sgt dgn orkid ..

* salam kenalan dari FAZILZURAKIL

♥MiZz-siHa♥ said...

glamour you...janji msk magazine kan..

mekchu said...

gambar masuk dlm buku tak bleh rewind play, rewind play.. lain lah kalo masuk video korporat.. hahaha nak menang jugak sbb jeless ni..

eB ezrin said...

wah glamor u :)
leh la geng mama eB :)

etiey.com© said...

glamour..hhehh... orkid? suka juga tapi tak peornah nak beli atau bela sendiri.. hehe

Nana said...

nak otograp!hehhee

MrS. F!zA said...

pttlah kita tgk blog alycia yg lg 1 kan yg ada tanam orkid kt balkoni?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com