Nuffnang Gadget

June 23, 2011

3 Kemenangan Untuk Harini...

1st of all, thank you Allah... ni semua rezeki dariNya... Alhamdulilah... murah rezeki Alycia harini menang 3 CGL... 1st, Alycia menang GA Edy : Jangan Main-main.... 


GA ni kena buat entry kreatif... ahkak ni sebenanrnya malas dik non bab-bab kreatif-kreatif ni.. tapi time tu tetibe jer ada idea.. tak sangka pulak entry GA tu dapat menambat hati juri... Alycia menang saguhati... tahniah kepada semua pemenang ... keputusan kat SINI ...

-- tak sabar nak dapat souvenir dari luar negara ni hikhik --

pastu, Alycia menang Second Giveaway... GA ni kena teka berapa biji coklat dalam balang kat bawah ni...


dah ada klu kat situ... Alycia bantai jer 61 biji... tak sangka pulak betul hehe... tengkiu yer penganjur ... keputusan penuh kat SINI ...


dan yang ke tiga Alycia menang  1st Contest From Mummy Dona Kesya "Sedondon"... haritu dah dapat masuk Top 15 kan... kali ni pulak...

Tempat Pertama..jeng jeng jengggggg...

--


--


--


--


--



tengkiu kat Mama Tisya yang baik hati inform dan pemganjur jugak bagitau.. Tahniah kat Mama Tisya dapat No. 2 dan kat lain-lain pemenang... tak sangka pulak picca ni berjaya menambat hati juri... kali ke-2 menang contest dengan picca ni... bertuah sungguh baju couple tu ... pasni bole carik lagi ekk papa hehe.... keputusan penuh kat SINI...

Hadiah yang bakal dimenangi :

-- bracelet & brooch .. suke suke --

Kemenangan ke-11,12 dan 13 bulan Jun 2011...
Kemenangan ke-42, 43 dan 44 tahun 2011..

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

PinKy MoMMa said...

wahhhh rzeki melimpah limpah bulan ni ;)

tahniah dear!

mizzkechique said...

hebat... tahniah kak..

mama tisya said...

tahniah..dh makin byk menang skarng ni

ieda said...

tahniah dikk ! :)

eB ezrin said...

wahh tahniah yer :)

Nana said...

tu dia sekali menang sampai 2
hebattt

AkmaFaizal said...

wah tahniah3...banyaknyer menang... :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com