Nuffnang Gadget

June 24, 2011

Adam ke Adamaya ni...

sedang mama sibuk-sibuk kemas kain tudung dalam bilik...
tetiba...
;
;
;
;

"mama... antik tak...."


adoiii Adam... brapa kali mama cakap...
Adam boy tak pakai tudung....
Adam pakai songkok macam papa...
ni Adam ke Adamaya ni huhu....

notakakitangan : ni lah akibatnya slalu tengok mama bersiap nak pergi keje pepagi... tak sempat nak tengok papa siap sebab papa kuar awal huhu... korangnya anak pun camni gak ker???

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

mummy2k said...

sama cam 2 hero saya..berebut nk pakai tudung mummy...dh berapa kali explain diaorang boys..hurm...tp klau bg songkok,diorang buangla tudung..hehe

Nana said...

hahahah comei!

mummy_ayu said...

lawak la adam nie...
Iris selalu ak tacau Mummy make up, tapi takpe sbb girl kan..
Ian..tak kisah sgt pun, kadang2 je..saja nyakat Mumy sbb dia tau Mummy marah..

Edy Zaidi said...

haha..bahaya ni...

mummy_ayu said...

yg pasal redeem tu..klik kat link ni...http://www.facebook.com/#!/GNCMalaysia
GNC tu buat promo, kasi 5000 yg like dia kat FB...
just follow je arahan tu, pas tu leh dpt free gift..

♥MiZz-siHa♥ said...

hehehehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com