Nuffnang Gadget

June 9, 2011

Berpanas-panas di Kenduri Kawin...

ni adalah aktiviti minggu lepas sempena majlis wedding sepupu Alycia kat kampung... dan namanya kenduri rumah sedara, WAJIB menghadirkan diri... kang cakap tak campur masyarakat pulak.... pastu minggu lepas Alycia kena handle Adam sensorang sebab en Ajip ada job wedding kat Kuala Selangor... tapi meghandle Adam sensorang memang menguji kesabaran sungguh... dengan cuaca yang panas lagi... rasa-rasa macam mama nak bertukar jadi hulk hogen jer Adam oiiiii... kalau ada papa dia, dia behave skittt... sebab takut... kalau dengan mama, banyak ngada-ngada dia...

jom lah layan picca yang tak seberapa ni.... tak banyak sangat picca sebab kamera lebih banyak Adam pegang... kengkonon nak ambik gambar pengantin... kecik-kecik dah tunjuk bakat anak aku ni...

-- decoration di meja makan... so siwittt dengan ros putih --

-- inilah pengantinnya... serba putih... cantik jugak time sanding ni pakai putih kan --

-- Alycia with adik Alycia bersama anak memasing ... masih 2 orang cucu dalam family Alycia... nanti bulan 12 tambah lagi sorang... jeng jeng jeng... tetiba nak buat ayat saspen haha --

-- yang pakai baju pepel tu Adik bongsu Alycia... sebelah tu sepupu --

-- Adam sekarang dah ada henpon sendiri... pergi memana siap masuk dalam kocek lagi... pastu ambik jap buat gaya-gaya telefon... pastu ambik jap buat gaya ambik gambar.... biasalah idola dia kalau bukan mama kan hehe --

-- last skali, picca Adam ngan mama --

Selamat Pengantin Baru buat Anis & Lyana ...
Semoga kekal ke anak cucu... AMIN...

notakaki : yang cerita majlis mengantar belum buat lagi... ada kat kamera en Ajip lor...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

eB ezrin said...

adik bradik cantek... i lioke :)

Farra Dhelina said...

mmg musim panas terik skang ni kan..mmg mudah lah nk tukar jadi hakogen hehehe..

akak baru sorang, sy ni yg berdua tu..ya allh..mmg betul2 menguji kak...

Nana said...

LAWA LA PANTIN
SAMA CANTIK
SKANG NI MMG PESEN
ORG PAKAI KALER PUTIH KAN
TIME SANDING

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com