Nuffnang Gadget

June 1, 2011

Bertemu Jugak Dengan Baby Pipi Tembam Ni...

semalam Alycia kena ambik emergency leave... dan secara kebetulan datang idea nak pergi melawat Geng Merayap = Mona yang dah selamat bersalin ... lama dah bersalin 5/5 haritu... tapi tak pergi-pergi melawat... asyik bincang-bincang kat emel asyik tak jadi jer... akhirnya semalam jadi jugak... jadilah 3 orang yang melawat.. 2 lagi tak berkesempatan ada hal... 

so, dengan semangatnya semalam melawat baby yang pipi tembam-tembam ni... 

-- Adleeya Hany ... amboi nama, sedapnya... tengok pipi dia, tembam kannn... eiii gerammmm --

Bila tengok baby yang gebu + sihat ni, terus keinginan nak ada baby balik datang... nak baby gurl... nak baby gurl... sape-sape nak follow sila angkat tangannn hehe...

-- baru jer Adam 2 tahun, tapi rasa kekok pulak nak pegang baby ... camne ni --

-- Adam sikit pun tak jeles mama pegang baby ... keinginan nak ada adik dah ada dah ni --

-- Si Ct pun sama ... macam tak sabar jer lagi nak ada baby hehe --

Bila dah ramai-ramai kumpul mula lah episod gosip-gosip... pastu sibuk pulak nak buat aktivit Geng Merayap... tapi kena tunggu Mona habis pantang dululah yer... kang kempunan pulak nak berjimba-jimba hehe... Selamat berpantang yer Mon...

-- semua yang menyertai sesi lawatan semalam --

notakaki : Mon, hadiah pospon dulu ekkkk... nanti nak survey-survey kat Internet dulu ... ceteka ceteka kami nak kasi apa ekekeke...

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

PinKy MoMMa said...

ehemmmmm amik berkat tu..mana tau termelekat ;)

pipi dia gebusss nya..aihh geram nak ciom ;)

mekchu said...

ko tak yah cakap anak sape pun aku dah kenal.. gelang mami jarum dia tuu... kemain lagi... hahahaha...

itu bukan setakat tembam.. tp tembun... gerammm sangat.. eh, aku tengah angkat tangan ni..

Anonymous said...

kilang anak kurang produktif......hahaa..

~aku yg selalu bz~

~~@lyci@~~ said...

pinky_momma :
betullah yang.. ambik berkat ;)

mekchu :
haha.. gelang mami jarum xtahan.. eh, same2 angkat tangan ni wei..

papa:
hahaha... xproduktif ekkk ;p

etiey.com© said...

wahh memang tembam... adam maintain ok jer.. hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

geramnya tengok baby dah lama tak pegang rasa kekok plak

~~@lyci@~~ said...

anje :
btullah anje.. kekok pulak.. tp geram jer... rs nak cubit jer pipi dia hehe..

Puteri Mona said...

wahhh ada 2 org angkat tgn la meh mak aminkan aminnnnnnnn semuga dipermudahkan ye u olsss :). Tq la ye mai visit mak, zur ko nak belikan mak kamera kannn sbb kamera mak ilang tu tq zurrrrrrrrr muahsss :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com