Nuffnang Gadget

June 1, 2011

Blogger Yang Tinggal Dekat.. Tapi Tak Pernah Jumpa ...

ni kejadian masa minggu lepas... time nak pergi Hari Belia kat Putrajaya... tengah sedang layan Adam main kat playground sekali ternampak minah ni with her family... rasa macam kenal tapi tak ingat sape... nasib lah si minah ni pun perasan... dah dekat baru perasan ...

"eh, ni Fiza kan...."
ha camtulah nampaknya detik perkenalan kami hikhik...

-- ini lah blogger yang dimaksudkan ... Mrs Fiza --

sebenarnya kami ni duduk dekat jer... Fiza kat blok tut... Alycia kat blok tut... apa motif guna perkataan tut pun tak tau ... rahsia lah kengkonon ekekeke... pastu cuma tegur-tegur komen-komen kat blog jer... akhirnya, kami bertemu jua...

Nice to meet u Fiza... pasni kita bolehlah together-gether pergi shoot... Ajak Darwish sama tauuu hehe...

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

Cute MuM said...

jumpa blogger jugak..
cute mum nie keluar tak plan..
tue yang susah nak ajak jumpa kat putrajaya haritue..

MrS. F!zA said...

hikhik.. awat kita nmpk besar benar.. uwaaaaa

*lps ni buleh together2 lah kalo ada event apa2 kan..hikhik..hrp alycia kenal lg muka kita kalo jmpa kt jualan mOA.hihi

mummy_ayu said...

duk dekat2 rupanya..leh la jumpa selalu pas nie..

~~@lyci@~~ said...

cutemum :
nnt dtg alycia kot2 terjumpa alycia tegur taww ;)

Mrs Fiza :
insya allah.. nnt kalau jumpe kt tegur2 gak ekk hehe..

mummy_ayu :
tulah pasal... duk sebelah2 jer..

eITA said...

duk dkat2 rupenye.....snangla nak jmpe lpas ni ye.....

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com