Nuffnang Gadget

June 29, 2011

Citer I-City Yang Tak Habis Lagi...

mula-mula dulu citer pasal tengok lampu kat tepi jalan jer... tapi sian pulak kat Adam ngan sepupu dia Kak Bismi asyik cakap nak tengok lampu... nak tengok lampu...
terus jer lah masuk ke I-City... ni kali ke-2 Alycia datang ke I-City... dulu masuk tak payah bayor.. sekarang dah kena bayor RM 10.00 ... kalau dah pukul 10.00 malam tu, parking toksah cakap la.. doa-doa lah time-time tu ada kereta nak keluar... nasib doa ahkak dimakbulkan... amin..

dan bermulalah cerita tengok lampu sampai lebamm....

-- wajib posing reramai dulu kat sini --

-- Adam posing dengan mama & nekma... ntah apa yang dia babai pun tak tau la --

-- pastu posing pulak kat anak itik tokwi ni... panas tau jalan-jalan kat sini.. berpeluh-peluh... sebab haba lampu tu keluar kot --

-- mak budak yang dah terlebey sudah --

-- lagi mak budak nak posing jugakk --

masa jalan-jalan ni Adam memang dah meragam dah... mungkin sebab panas kot + penat ... nasib la ada jumpa kedai yang ada jual mainan lampu-lampu tu... boleh la beli untuk budak-budak...

-- ni baru senyap dah dapat mainan --

sekejap jer kat sini... tekak dah haus nak beli air... sekali masuk kat SevenE tengok beratur punya panjang nak bayar... terus cancel... carik air kat stesen minyak jer la...

sekian entry I-city... bapak lama giler nak habis entry ni  huhu...
sekarang ni I-City dah ada snow house... yang ni memang wajib request kat en ajip... 
"Papa, nak pergi main snow kat I-City..."



4 yang komen:

ieda said...

teringat kenangan ke I city nie .. masa tu dah kul 12 sampai sini huhuh anak2 semua dah mula tidur dlm kereta sblm sampai huhuhu

eB ezrin said...

len kali cakap ar nk gi... leh jumper ;p

NM02 said...

tak masuk i-city snow walk?

Nana said...

sejak kena bayo
xdatang dah hhehee

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com