Nuffnang Gadget

June 13, 2011

Comeynya Dia... Lisa Surihani...

malam tadi masa tengok Final AF kat tv, time yang Hazami punya show tu, pompuan bawak beg James Bond tu, tak sangka pulak tu Lisa Surihani... comeynya dia... eiii, geram jer tengok muka dia yang baby face tu... Alycia memang minat giler dengan Lisa ni... sebabnya dia jenis tak pakai seksi-seksi... pastu cakap pun sopan... tak mekap tebal-tebal... natural beauty gitew...

paling suka tengok dia pakai sempoi-sempoi jer...

-- comeykan dia --

-- natural beauty sejak pakai Garnier hehe --

Alycia mula-mula start minat dengan Lisa time dia berlakon dalam Adamaya... memang minat giler... secocok pulak dengan Sain tu, dengan Mia sara yang jadi anak dia... 

-- Lisa & Mia dalam Adamaya --

dengar-dengar sekarang sedang hangat bercinta dengan Yusri KRU ekkk.... kalau betul, elok lah tu... semoga jodoh diaorang kuat dan sampai jinjang pelamin... nak sangat tengok Lisa ni jadi pengantin... mesti comey kan...

-- sama cantik, sama padan --

lagi satu suka jugak tengok Lisa pakai tudung... dah orangnya comey, pakai apa pun tetap comey dan cantik... suka Lisa tengok pakai tudung dalam drama Tudung Ekspress kat Astro dulu....

-- Lisa Surihani pakai tudung --

pastu, ada pulak akak kau sorang ni nak enter prame konon-konon comey macam Lisa pakai tudung jugakk... muahaha... layan kan jer la...

-- baju kuning sama macam Lisa kat atas... comey macam Lisa ker muahaha... kalau tanya kat en ajip, mesti dia kata malas layan --

notakaki : korang suka tak tengok Lisa Surihani tu... kot-kot minat sampai nak letak nama anak Lisa Surihani jugakkk hehe..

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

mekchu said...

ada dulu sbb minat ngan lisa terus wat entry lisa dan lana (lanalang).. hahaha.. sbb suka pun sama..

tp gmbr yg lastu tu kakak lisa yang ke berapa erk?

Nana said...

mgm lawa dia ni
lembut & sopan santun

MrS. F!zA said...

dia mmg cantik kan..kita pon geram nau tgk dia..haihh

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com