Nuffnang Gadget

June 22, 2011

Dapat Bear Cute + Topup...

harini tak dan la nak berentry... nasib ada kemenangan CGL untuk harini... bole la jadi entry penyelamat hehe... Alhamdulilah, alycia menang tempat pertama Nikaviolet GA ... tengkiu kat Nikaviolet yang bagitau kat komen... keputusan penuh kat SINI ....


@lyci@
menerima hadiah di tempat pertama
-- eiiii, comeynya bear ni... geram... nanti nak letak kat katil car Adam hehe --


dan Alycia jugak dapat free topup sebab menang Giveaway Lisa ... dapat topup RM 5 ... alycia bagi kat en ajip la sebab Alycia pakai line... hadiah Father's Day untuk papa hehe... keputusan penuh kat SINI yer...

tahniah kepada semua yang menang yer ;)

Kemenangan ke-9 dan ke-10 bulan Jun 2011...
Kemenangan ke-40 dan ke-41 tahun 2011..

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

eB ezrin said...

kiter sanmer... yeay... bset3... tapi mak aiii... byknyer hadiah dah... hu2

dilazfamily said...

tahniah.best yer

Cute MuM said...

comelnya bear tue..

Miey said...

selalu tgk menang contest je wpn saguhati..always win something..rezeki murah ni..

cubanasib said...

join ni sama-sama
http://qutaq.blogspot.com/2011/06/jc-go-blog-competition.html

Nana said...

wah dah makin banyak mng ni

~~@lyci@~~ said...

terima kasih smua ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com